NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA PRO-100

Canon Pixma Pro-100 on suurepärase kvaliteediga fotoprinter, mis trükib kuni A3+ formaadis värvilisi ja mustvalgeid fotosid paljudele erinevatele materjalidele. Tänu WiFi- ja kohtvõrguühendusele on see ideaalne tööriist kodus töötavatele fotograafidele või väikestele fotostuudiotele.

• Hämmastava kvaliteediga kuni A3+ formaadis fotode printimine
• Kaheksa värvipõhise tindiga süsteem tagab rikkalikud värvitoonid
• Kvaliteetsed mustvalged väljatrükid kolme halltoontindiga
• Kiire printimine: A3+ formaadis foto 1 minuti ja 30 sekundiga
• Printimise lisandmoodul muudab töövoo sujuvaks
• Suur valik toetatavaid prindimaterjale


Kodused profikvaliteediga fotod
Näituse tasemel kvaliteediga fotode printimiseks on PIXMA PRO-100 parim valik. Kaheksa tindiga süsteem võimaldab printida suurepärase loomutruu kvaliteediga halltoonides või värvilisi fotosid mõõtmetega 10 × 15 cm kuni A3+ või isegi laiusega 35 cm (14 tolli).

Loomutruu ja põnev
Läikpaberile printides pakuvad ChromaLife100+ värvipõhised tindid tõeliselt loomutruid ja konkurentsitu läikega fotosid. Uus kaheksa tindiga süsteem hõlmab kolme halltoonides tinti, et toonid oleksid täpsemad, eriti tumedatel aladel. Tulemuseks on sujuvate värviüleminekutega ilusad mustvalged fotod.

Kvaliteet ja kiirus
Printige suurepärase kvaliteediga fotosid kiiresti. Printeris PIXMA PRO-100 on kasutusel FINE-tehnoloogia ja 3 pl tindipiiskadega prindipea, mis pakub printimislahutust kuni 4800 dpi. Ääristega A3+ formaadis värvifoto printimiseks kulub u 90 sekundit ja mustvalgelt alla kolme minuti.

Laialdased ühendusvõimalused
Tänu WiFi- ja kohtvõrguühendusele saate printeri ükskõik kuhu paigutada – see sobib suurepäraselt kodus töötavatele fotograafidele. Rakendusega Canon Easy-PhotoPrint saate fotosid otse nutitelefonist või tahvelarvutist printida; rakenduse Apple AirPrint tugi võimaldab aga iPhone'ist, iPadist või iPod Touch'ist juhtmeta printimist.

Sujuv töövoog
Professionaalset fotoprintimist hõlbustab lisandmoodul Print Studio Pro, mis ühildub enamiku digitaalsete fotoprogrammidega, näiteks Adobe Lightroomi, Adobe Photoshopi ja Canoni Digital Photo Professionaliga. Canoni uus PRO-režiim (printeridraiveri värviprofiil) aitab tagada prinditud värvide täpse vastavuse ekraanil kuvatavatele.

Lai paberitüüpide valik
PIXMA PRO-100 annab täieliku vabaduse sobivaima paberi valimiseks. Saate printida ehtsale Canoni läikpaberile, poolläikpaberile, poolmattpaberile (lustre) ja mattpaberile ning paljudele tuntud tootjate, näiteks Hahnemühle, Ilfordi ja Cansoni populaarsetele foto- ja kunstipaberitele.

Saavutage loomingulisus
Äratage mälestused ellu, kasutades tarkvara My Image Garden fotode organiseerimisvõimalusi, mis hõlmavad ka näotuvastust ja võimalust fotosid printimiseks loominguliselt kombineerida. Rakendusega Print Your Days saate otse Facebookist enda ja oma sõprade fotosid printida.