NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
PIXMA PRO-10S

PIXMA PRO-10S

See ülitäpne 10 tindiga pigmendipõhine printer toodab galerii kvaliteediga väljatrükke, mida võite uhkusega näidata või müüa. Täielik ühenduvus pilveteenustega pakub hõlpsat ühendamist eelistatud professionaalsete pilditöötlus- ja talletamisrakendustega.

• 10 tindiga pigmendipõhine tindisüsteem professionaalse kvaliteediga väljatrükkideks
• Printige otse pilvepõhistest foto- ja salvestusteenustest
• Juhtmevaba printimine arvutist, tahvelarvutist ja nutitelefonist
• Lihtne ühendamine professionaalse pilditöötlustarkvaraga
• Lai Canoni ja teiste eripaberite tugi


Profikvaliteediga värvilised ja mustvalged väljatrükid
PIXMA PRO-10S 10 pigmendipõhise tindiga süsteem toodab täpseid, stabiilseid ja kauakestvaid galerii kvaliteediga väljatrükke. Kolm spetsiaalset mustvalget tinti tagavad ka kaunid mustvalged väljatrükid

Täpsed ja kauakestvad galerii kvaliteediga väljatrükid
PIXMA PRO-10S kasutab LUCIA tinte, milles on kombineeritud värvainepõhiste tintide läikivus ja elavad värvid ning pigmendipõhiste tintide kauakestvus. Chroma Optimizeri tint täiustab läikivust, silub printimispinda ja laiendab värvivalikut.

Sujuv töövoog
Kasutage rakendust Pro Gallery Print iPad®-i jaoks, et töötada juhtmevabalt professionaalsete pilvepõhiste fotograafiateenustega nagu Zenfolio ja SmugMug.

Printige populaarsetest pilveteenustest
Printige fotosid otse eelistatud pilveteenustest, sh Facebookist, Dropboxist, Google Drive™-ist ja OneDrive'ist, kasutades PIXMA Cloud Linki.

Mobiilne printimine tahvelarvutist ja nutitelefonist
Printige hõlpsasti otse oma tahvelarvutist või nutitelefonist, kasutades rakendust PIXMA Printing Solutions. Etherneti ühendus muudab PIXMA PRO-10S ühendamise oma töövoogu lihtsaks.

Lihtne ühendamine professionaalse pilditöötlustarkvaraga
Õigete printimisseadmete leidmine on imelihtne, kasutades Canoni Print Studio Pro pluginat, mis ühildub Adobe Photoshop®-i ja Lightroomiga – seega saate printida otse oma professionaalsest pilditöötlustarkvarast.

Mitmekülgne prindimaterjalide tugi
Ühildub mitmete professionaalse kvaliteediga Canoni printeri paberite ja näiteks ka Hahnemühle ja Cansoni eripaberitega.

Lihtne CD-plaadile printimine
Printige silte otse ühilduvatele CD-plaatidele, kasutades rakendust Direct Disc Print, et luua professionaalse välimusega plaate.