PIXMA PRO-200

575.00 €

Erksavärvilist fotoprintimist, mitmekülgsust ja kasutusmugavust pakkuv Canon PIXMA PRO-200 on ideaalne valik fotoentusiastidele ja edasipüüdlikele fotograafidele.
Mitmekülgset ja kompaktset A3+ printerit on kerge kasutada ning sel on ääriseta, kunstipaberi ja panoraamprintimise võimekus. Nii saate keskenduda soovitud pildi jäädvustamisele, muretsemata hilisema printimise pärast.

• 8-värviline värvainepõhine tindisüsteem
• Kiire printimine
• 3-tolline LCD-ekraan
• Ääriseta A3+ printimine
• Wi-Fi ja Etherneti ühenduvus
• Kerge ja kompaktne raam


Vapustava kvaliteediga fotod
Koos vapustava 8-värvilise värvainepõhise tindisüsteemiga saate nautida erakordset tootlikkust, rikkalikumaid värve ja erksat professionaalset printimist igal korral.

Valige paber, mis teile sobib
Tänu mitmekülgsele prindimaterjali käsitlemisele ja kohandatavatele prindiformaatidele saate viia oma fotod järgmisele tasemele. Lisaks saate printida kunstipaberile ja valida ääriseta või panoraamprintimise vahel.

Sujuv töövoog
Kasutage rakendust Pro Gallery Print iPad®-i jaoks, et töötada juhtmevabalt professionaalsete pilvepõhiste fotograafiateenustega nagu Zenfolio ja SmugMug.

Ideaalne tulemus igal korral
Kolm paberi söötmise võimalust ja automaatne kiivas paberi parandamise funktsioon võimaldavad teil hüvasti jätta viltuste ja muidu vigaste prinditöödega ning seda hoolimata sellest, millist paberit kasutate.

Üks sujuv protsesst
Canoni kasutajasõbralik PPL (Professional Print & Layout) tarkvara võimaldab teil fotod otse pärast jäädvustamist töötlusprogrammi saata, pakkudes ühe vahepeatusega töötle-ja-prindi kogemust.

Kompaktne ja kerge
Hoolimata A3+ võimekusest on Canon PIXMA PRO-200 siiski kerge seade, mis rahuldab teie kõik printimisvajadused. Kuna see on ka kompaktne, mahub see kergesti väiksemasse stuudiosse.

Kiirema ja tõhusama printimise jaoks
Ilusad momendid kestavad vaid hetke ja samasugust kiirust soovime pakkuda ka oma printeritega. Canon PIXMA PRO-200 on kiire ja tõhus, tootes vapustava kvaliteediga A3+ väljatrükke vaid 90 sekundiga1. Nii on teil rohkem aega oma järgmisi fotorännakuid planeerida.

Chroma Life 100+ tindisüsteem
Canoni uus 8-värviline värvainepõhine tindisüsteem pakub laiendatud värvigammat, tagades erksavärvilised ja kvaliteetsed fotod. Printeriga Canon PIXMA PRO-200 saavutate sügavama musta ning täiustatud punaste ja siniste toonide reprodutseerimise. Hall ja helehall tint aitavad saavutada vapustavat mustvalget kvaliteeti ning kiirendada üldist printimisprotsessi.

Tarkvara ja plugin Professional Print & Layout (PPL)
PPL töötab kas eraldiseisva tarkvarana või Canoni pildindustarkvara Digital Photo Professional, Adobe Photoshopi või Lightroomi pluginina.

Tooteid samast grupist…

PIXMA TS705 printer

PIXMA TS5350 must

PIXMA TS6350 must

PIXMA TS6351 valge

MAXIFY MB2750

MAXIFY MB5150

MAXIFY MB5450

PIXMA iX6850 A3+

PIXMA iP8750

PIXMA PRO-200

PIXMA PRO-300