NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA Pro9000 Mark II

Canon PIXMA Pro9000 Mark II fotoprinter trükib kuni A3+ formaadis kvaliteetseid ja vastupidavaid trükiseid erinevatele materjalidele. Lisaks võimaldab Adobe Photoshopi ühendus kokkupakkimata RAW piltide printimise otse EOS kaameratest. Värviline A3+ trükis väljastatakse umbes 83 sekundiga.

• Kuni A3+ formaat ja 14" laius
• Läikpind, matt jpm erinevate kunstipaberite tugi
• 8 laia värvigammaga tinti
• 16-bitine väljastus
• Suurepärased must-valged trükised
• Adobe Photoshop Elements 6.0 komplektis
• FINE-tehnoloogia
• Lai valik erinevat
• Keskkonna valguse korrektsioon

Professionaalsed A3+ suurused trükised
PIXMA Pro9000 Mark II suudab printida 10x15 cm kuni A3+ ja maksimaalselt 14" laiuseid trükiseid.

Vabadus materjalide valikul ja muljetavaldavad läikpinnaga trükised
PIXMA Pro9000 Mark II trükib nii läikpinnaga, matt kui ka kunstipaberitele. Lisaks toetab printer Hahnemuhle, Crane, Somerset, Moab, Innova, Arches, Canson & Pictorico jm paberitootjate materjale. PIXMA Pro9000 Mark II trükib kuni 1,2mm paksustele materjalidele.

Suurepärased värvilised ja must-valged trükised
Lucia tintide metameerilised omadused ning neutraalne halltoon tagavad puhtad, kõrge kontrastiga pehmed must-valged ning värvilised trükised.

FINE prindikvaliteet ja 16 bitti kanali kohta
Canon'i FINE trükipea on toodetud täielikult fotolitograafia protsessiga ning see tagab täpse tindipiiskade paigutuse trükisele ning lahutusvõime kuni 4800x2400dpi'd. Tulemus on väga detailne ning müravaba trükis. 16 bitti kanali kohta printimine tagab sujuvad toonimuutused värviliselt ning must-valgelt.

Suurepärased must-valged trükised
Tänu Easy-PhotoPrint Pro plugina tooni soojuse kohandamisele ning kvaliteetsele must-valgele režiimile saavutab PIXMA Pro9000 Mark II suurepärased gradiatsioonid must-valgetel trükistel.

Adobe PS Elements 6.0 ja Easy-PhotoPrint Pro plugin
Printeriga on kaasas suur hulk erinevat tarkvara, nagu nt pilditöötlusprogramm Adobe Photoshop Elements 6 ning Canon Easy-PhotoPrint Pro plugin Adobe Photoshop'i või Digital Photo Professional tarkvaraga kasutamiseks.

Keskkonna valguse korrektsioon
Keskkonna valguse korrektsioon* korrigeerib automaatselt trükise värvitoone täpseks värviedastuseks kindlates valgustingimustes.

*Ainult Windows Vista puhul