NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA Pro9000

See professionaalne fotoprinter toob kasutajani 8-värviga trükkimise, silmapaistva lahutusvõime ja kvaliteedi ning laia värvigammaga A3+ formaadis fotode trükkimise. Professionaalne fotoprinter võimaldab kasutada laia valikut materjale ja täielikku kontrolli värvide üle.

• A3+ 4800 x 2400 dpi eraldusvõime, kusjuures piisa suurus on 3 pikoliitrit või vähem, mis tagab suurepärase, professionaalse kvaliteediga fotoprindi
• Laia värvigammaga, 8 värviga värvitindipritse ChromaLife100 süsteemiga annab äärmise kauakestvuse ja toetab Canoni läikega printimismaterjale
• Eraldi tindimahutite süsteem, mis annab maksimaalse tõhususe ja minimaalse kao
• Uue kontseptsiooniga disain, mis võtab eeskuju EOS DIGITAL professionaalsetest eripäradest.
• Tugevas ja kestvas konstruktsioonis, mis on mõeldud professionaalseks kasutamiseks, on kasutatud kõrgekvaliteedilisi sisemisi ja väliseid osi, sealhulgas metallist paberiväljutusrullikuid ja senisest paksemaid plaate
• Horisontaalne paberitee raske printimismaterjali jaoks, mugav esiküljel asuv paberisöödualus lisaks pealmisele paberisööturile
• Professionaalsetele fotograafidele uus tarkvara, sealhulgas Easy-PhotoPrint Pro , Adobe® Photoshop® CS/CS2 moodul professionaalse pilditöötluse tagamiseks
• Täiustatud värvikontroll on ligipääsetav otse printeridraiverist, lisatud on ICC värviprofiilide tugi
• Ühilduv nii Windows kui MacOS operatsioonisüsteemidega

8-värviga tindipritsprinter
Pro9000, mis kasutab 8 värviga tindipritssüsteemi ja Canoni ChromaLife100 tehnoloogiat, sobib suurepäraselt professionaalsetele piltnikele ja kogenud amatööridele, kelle eesmärk on teha väga erinevaid mitmevärvilisi väljatrükke, sealhulgas läikega A3+ profikvaliteediga fotosid.

Professionaalne printimine ja digitaalne töövoog
PIXMA Pro seeria on mõeldud kasutamiseks professionaalsetes stuudiokeskkondades ja sellel on kiirem töövoog, mis võimaldab ükskõik millise digitaalse peegelkaamera kasutamisel nobedamaid ja hõlpsamaid tulemusi. Pro9000 varustusse kuuluvad täiustatud tarkvaraprogrammid, nagu näiteks Easy-PhotoPrint Pro, Adobe® Photoshop® CS/CS2 moodul, mis tagab tõrgeteta lõimumise Photoshop® professionaalsesse kujutisevoogu.
Easy-PhotoPrint Pro juurde kuulub:
• Pattern Print, kus ühele lehele trükitakse mitu pilti ning igaühele neist kohaldatakse automaatselt erinevaid värvide tasakaalu, heleduse ja kontrastsuse tasemeid, mis võimaldab fotograafidel hinnata erinevaid printimise parameetreid
• Otsene juurdepääs ICC värviprofiilidele, mis võimaldab professionaalset värvihaldust
• RAW-piltide printimine kõrvaldab vajaduse salvestada RAW-formaadis pildid enne printimist TIFF/JPEG-formaati

Lisaks sellele võimaldab PIXMA Pro9000 professionaalsel tasandil otseprintimist Canoni EOS DIGITAL kaameratest, millel on funktsioon Picture Style. See Canoni eelis võimaldab käsitsi vahetult värve muuta, mis tagab selle, et pilte on võimalik printida otse üle PictBridge-süsteemi täpselt määratletud seadistustega.

Uued printimismaterjali tüübid
Canoni konkurentsieelisest printerite riistvaratehnoloogiate vallas saab kõige paremini kasu lõigata siis, kui kasutatakse ehtsaid Canoni fotoklassi printimismaterjale ja tinte.
PIXMA Pro juures võib kasutada paljusid Canoni kõrgekvaliteedilisi printimismaterjale. Lisaks sellele on uues kunstipaberi seerias Fine Art Paper kaks uut paberiliiki: Kare fotopaber Fine Art Paper Photo Rag(FA-PR1) ja esmaklassiline mattpaber Fine Art Paper Premium Matte (FA-PM1).
Premium Matte on saadaval suurustes A4, A3 ja A3+ (13 x 19 tolli). Siledapinnaline raske paber, mis sarnaneb Canoni mati fotopaberiga Matte Photo Paper MP-101, kaalub 210g/m2 ja on ideaalne parima võimaliku kvaliteediga fotode printimiseks ja teiste kunstitrükiste tegemiseks.
Photo Rag on luksuslik, 100% puuvillast koosnev happevaba paber, mida toodetakse suurustes A4, A3 ja A3+ (13 x 19 tolli). Sellel on vaevumärgatavalt reljeefne pind, see kaalub 188g/m2 ja on Hahnemüle populaarse kunstipaberi kohandatud variant. Photo Rag, mis reageerib eriti hästi tindivärvidele, on fotokunsti printimiseks ideaalne materjal.

Tarkvara
• Easy-PhotoPrint Pro – täiustatud plug-in rakenduse Adobe® Photoshop® CS/CS2 jaoks, mis võimaldab PIXMA Pro-d hõlpsasti pilditöötlusse integreerida. Funktsioonide hulka kuuluvad:
1. RAW-failide printimine (rakendusega Canon Digital Photo Professional version 2.1)
2. Musterprintimine värvide vabaks isikupärastamiseks ja kontaktprintimine
3. Otsene juurdepääs ICC värviprofiilidele
4. Mustvalge režiim mustvalgelt, laia värvigammaga ja värvide nihkumiseta printimiseks
• Easy-PhotoPrint – pakub fotode printimist kolme lihtsa sammu abil. Tarkvara abistab selliste valikuvõimalustega nagu paberkandjate valimine ja mastaapimine (pildi suurendamine või vähendamine), "näo teravustamine" fookusest väljas oleva näo parandamiseks, punasilmsuse eemaldamine ja digitaalne näotasandus, et vähendada kortsude esiletulemist.
• Easy-WebPrint (ainult Windows) - asub Exploreri tööribal ja teeb veebilehe printimise pingevabaks säästes väljaprindi suurust õigesti mastaapides aega, tinti ja paberit ning vältides seega tavalist probleemi, et veebilehe parem külg on ära lõigatud.
• PhotoRecord (ainult Windows) - juhendab kasutajaid isikliku fotoalbumi printimisel, abistades ka printimisel Canoni uuele kahepoolsele paberkandjale.
• CD-LaberPrint – lihtsustab otseprintimist printimisvalmis CD-ROM-idele ja DVD-dele.

Ühilduvus
PIXMA Pro seeria printerid ühilduvad Windows 98/Me/2000/XP, MacOS X v10.2.1 või hilisemaga.

FINE-tehnoloogia
Canoni patenteeritud FINE pooljuhi-tehnoloogia loob enneolematud printimiskiirused nii fotode kui dokumentide printimisel, kasutades erakordselt suure pihustite arvuga ja pihustustihedusega prindipäid. Need pihustavad lehele rohkem tinti väiksema ajaga kui see on võimalik traditsioonilist tindipritsi tehnoloogiat kasutades, printides kiiresti ääristeta fotoprinte kuni A3+ suurustele formaatidele. Värvipihustite arv ja prindipeade pikkus mõlemas printeris on kaks korda nii palju kui eelnevatel mudelitel.
FINE saavutab ka praktiliselt teralisusevaba fotolaborikvaliteedi pritsides miljoneid mikroskoopilisi 3 pikoliitri suuruseid või väiksemaid tindipiisku sekundis äärmiselt kõrge pidevuse ja täpsusega 10 nanomeetri suuruse diameetriga mikropihustitest.

ChromaLife100
Suurema pleekimiskindluse saavutamiseks toetab printer Canoni süsteemi ChromaLife100: ehtsate Canoni värvipõhiste tintide süsteemi, mis annab erakordselt laia värvigamma, ning spetsiaalset fotopaberit, mis on disainitud töötamiseks koos FINE prindipeadega. See tehnoloogia – pihustidisaini, tindi ja paberkandjate "kolmnurk" – annab tulemuseks väljaprindid, mis ei jää kvaliteedi ja vastupidavuse osas alla hõbehalogeniidi kasutamisel põhinevatele fotodele. Väljaprindid on pleekimiskindlad 100 aastat, kui neid hoitakse albumis, 30 aastat, kui neid hoitakse klaasi all ja 10 aastat, kui neid hoitakse lahtiselt õhu käes.