NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA iP1000

PIXMA iP1000 on kompaktne ja stiilne printer, mis sobib suurepäraselt nii dokumentide kui fotode printimiseks. Kõigest 5 pl suurused tindipiisad ja 4800 x 1200 dpi lahutusvõime garanteerivad kvaliteetsed tulemused ning postkaardi suuruse foto printimiseks kulub vaid 55 sekundit.

iP1000 võtmeomadused on:

• 5 pl tindipiisad, FINE tehnoloogia
• Lahutusvõime kuni 4800 x 1200 dpi
• Kiirus 14 lk/min must-valgelt ja 11 lk/min värviliselt
• Ääristeta fotoprint kuni 13 x 18 cm formaadis
• Kompaktne ja stiilne välimus


Vapustava kvaliteediga fotoprint
Suurepärast fotokvaliteeti pakkuv ning soodne PIXMA iP1000 annab alati värsked, erksad ja selged värvid. Canoni FINE prindipea kasutab tindi laitmatu täpsusega väljastamiseks mikroskoopilisi 5 pl mikropihusteid, mis võimaldavad maksimaalseks lahutusvõimeks 4800 x 1200 dpi – selleks, et iga detail oleks täielikult jäädvustatud.

Kiire ja paindlik printimine
Selle seadmega saad printida kõike alates tekstidokumentidest kuni internetilehekülgedeni. Printeri kiirus on 14 lk/min must-valgelt ja 11 lk/min värviliselt. Kvaliteetse 10 x 15 cm foto printimiseks kulub vaid 55 sekundit.

Fotode automaatne viimistlemine
Erksate fotode tehnoloogia rakendab printeri kõiki funktsioone, et väljaprintide värvid oleksid võimalikult loomutruud. Digitaalkaameraga tehtud piltide kvaliteeti saab vajadusel parandada fotomüra vähenduse režiimiga.

Kasutajasõbralik tarkvara
Hõlpsasti kasutatava tarkavar hulgas on näiteks Easy-WebPrint programm internetilehekülgede kvaliteetseks printimiseks. Easy-PhotoPrint võimaldab lihtsalt ja mugavalt printida kauneid ääristeta fotosid 10 x 15 cm või 13 x 18 cm formaadis fotopaberile.

Stiilne ja ruumisäästlik
Stiilse ja kompaktse PIXMA iP1000 printeri saab paigutada kõikjale. See kasutajasõbralik printer tagab professionaalse kvaliteediga tulemused iga koduse prinditöö tegemisel.

Windows- ja Mac-ühilduvus
Mugava USB-liidesega PIXMA iP1000 töötab kõikides levinumates Windows- ja Macintosh-operatsioonisüsteemides.