NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA iP1500

PIXMA iP1500 on soodne ja kompaktne printer, mis võimaldab kiiresti ja kvaliteetselt printida nii dokumente kui fotosid. Printer kasutab 2 pl tindipiiskadega FINE-prindipead ja lahutusvõime on 4800 x 1200 dpi.

Vapustava fotokvaliteediga tulemused
Prindi imeilusaid ääriseta raamimisvalmis, kuni A4-suurusi fotosid. Tunne rõõmu värskematest, erksamatest ja selgematest värvidest, mis tänu Canoni FINE-prindipeale on laitmatud igas detailis. Pisikesed mikropihustid väljastavad 2 pl suurusi tindipiisku täpselt ja kiiresti, võimaldades maksimaalset lahutusvõimet 4800 x 1200 dpi.

Kiired ja paindlikud prindifunktsioonid
Prindi oma koduseid töid, kirju, internetilehekülgi ja värvifotosid kiiresti - must-valgelt kuni 18 lehekülge minutis ja mitmevärviliselt 13 lehekülge minutis.

Harukordne kasutusmugavus
iP1500 printeril on ülima kasutushõlpsuse tagamiseks vaid kaks funktsiooniklahvi. Kasutajasõbraliku tarkvarapaketi hulka kuuluvad sellised programmid nagu Easy-WebPrint internetilehekülgede laitmatu kvaliteediga printimiseks ja Easy-PhotoPrint digitaalsete fotode kvaliteedi täiustamiseks.

Stiilne ja ruumisäästlik
Intelligentne ja stiilne, tugeva korpusega PIXMA iP1500 võtab enda alla meeldivalt vähe ruumi ja prindib hiirvaikselt.

Windows- ja mac-ühilduvus
USB-liidese kaudu hõlpsalt ühendatav PIXMA iP1500 töötab kõikide enamlevinud Windows- ja Macintosh-operatsioonisüsteemidega.