NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA iP2500

See elegantne ja silmatorkav printer tagab kiire fotolabori kvaliteediga fotoprindi ja terava, selgelt loetava teksti dokumentidel. Printeriga tuleb kaasa ka spetsiaalne Canoni Creative CD ja pakk Canoni fotopaberit.

• Prindi fotolabori kvaliteediga 10x15cm foto umbes 55 sekundiga
• Lahutusvõime 4800 x 1200 dpi
• Loov versioon: Creative CD ja fotopaber
• Kiire dokumentide printimine ja selge tekst
• Chromalife100 süsteem kauakestvateks, ilusateks fotodeks

Kiire fotoprint
Prindi fotolabori kvaliteediga 10x15cm foto umbes 55 sekundiga. Naudi kiiret fotode printimist kasutades Canoni Easy-Photoprint tarkvara kuni A4 mõõdus.

Fotolabori trükikvaliteet
See atraktiivse hinnaga printer võimaldab lahutusvõimet 4800 x 1200 dpi kasutades Canoni FINE trükipead, ning 2pl tindipiiskasid. Tulemuseks on detailne, erksate värvidega värviline väljastus.

Creative CD inspireerib
Me oleme selle PIXMA printeriga pannud kaasa Canoni Creative CD ja paki Canoni matti fotopaberit, et saaksid koheselt oma loovust arendama hakata. Su pere ja sõbrad on hämmingus kui näevad kunstilisi ja originaalseid tulemusi, mida selle printeriga töötades saavutad.

Kiire dokumentide trükkimine
Prindi selge tekstiga dokumente kiirusega kuni 22lk/min must-valgelt tänu eraldiolevale mustale tindikassetile. Või prindi värviliselt kiirusega kuni 17lk/min. iP2500 on ideaalne printer koduseks kasutuseks.

Kauakestvad trükised
Canoni ChromaLife100 süsteem tagab imelised fotod, mis säilitavad su mälestusi kuni 100 aastat. Kasutades Canoni FINE trükipäid, Canoni tindikassette, ning originaalset Canoni fotopaberit, pakub süsteem võrreldamatut kvaliteeti ja vastupidavust.

Lihtsalt kasutatav tarkvara
Võta oma printerist viimane kasutades Canoni tarkvara. Prindi fotosid kasutades Easy-Photoprint tarkvara. Loo ja prindi albumeid, kalendreid, kleepse ja kollaaže kasutades Easy-Layoutprint tarkvara. Prindi veebist parima kvaliteediga kasutades Easy-Webprint tarkvara.

Elegantne, silmapaistev disain
Kõrgtehnoloogilise välimusega elegantne iP2500 sobib igasse keskkonda. Aseta see elutuppa, kabinetti või magamistuppa, ning iP2500 integreerub märkamatult iga keskkonnaga, olles stiilne detail, mis täiendab su kodu.

PIXMA iP2500 on Windows ja MacOS ühilduv, ning sisaldab USB liidest.