NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA iP2850

Canon PIXMA iP2850 on taskukohase hinnaga lihtne kodufotoprinter. Canoni FINE-tehnoloogia ja valikulised XL-tindikassetid tagavad kvaliteetsed tulemused väiksema kuluga.

• 4800dpi lahutusega printimine
• Kvaliteetsed väljaprindid FINE-kassetitehnoloogiaga
• A4-dokumendi printimiskiirus: 8,0 mustvalget kujutist minutis / 4,0 värvilist kujutist minutis
• Valikulised XL-kassetid võimaldaved printida vähema raha eest rohkem
• Nutikas veebiprintimine
• Lülitub printima hakates automaatselt sisse
• Vaikne printimine

Lihtne ja kvaliteetne koduprinter
Lihtsasti kasutatav ja kahe tindikassetiga koduprinter on sobilik igapäevaselt dokumentide ja aeg-ajalt fotode printimiseks. Lihtne USB-ühenduvus ja kompaktne disain muudavad selle sobivaks lauaprinteriks.
Pixma iP2850 võimaldab printida detailseid dokumente ja pilte Canoni FINE-tehnoloogiat ja hübriidset tindisüsteemi kasutades. Värvikassett kasutab värvainepõhiseid tinte elavate värviliste printide saavutamiseks ning must kassett sisaldab pigmenttinti terava ja selge teksti jaoks.

Valikulised XL-tindikassetid
XL-tindikassettidega on võimalik oluliselt rohkem lehekülgi printida, samuti tuleb ka tindikassetti harvemini vahetada – ideaalne sagedaseks printimiseks. Standardsete kassettidega võrreldes saate lehekülje pealt säästa kuni 30%.

Nutikas ja paindlik tarkvara
Tarkvaraga My image Garden on fotode organiseerimine ja printimine lihtne. Esmaklassiliste funktsioonide, nagu näotuvastuse, abil on võimalik personaalarvutist pilte otsida – isegi neid, mis on ammu unustatud – ja nendest printimiseks uue kujundusega fotosid luua.
Easy-WebPrint EX pistikprogrammi automaatse kärpimisfunktsiooniga on võimalik lihtsalt printida veebist ainult seda, mida vajate. Lõigake valitud teave mitmelt veebilehelt ja printige see ühele lehele, et paberit säästa.

Energiasäästlik ja vaikne
Automaatne väljalülitus lülitab printeri automaatselt välja, kui seda ei ole määratud aja jooksul kasutatud – nii säästate energiat. Automaatne sisselülitus lülitab printimise alustamisel printeri mugavalt uuesti sisse. Vaikne režiim vähendab töömüra märkimisväärselt.