NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA iP3000

PIXMA iP3000 pakub paindlikkust ja jõudlust, mida tavaliselt palju kallimate printeritega seostatakse. Seadme radikaalne ehitus võimaldab atraktiivse välimusega ja ruumisäästlikusse korpusse lisada palju funktsioone. Mugav paigutada ükskõik kuhu, lihtne kasutada - see printer rahuldab täielikult kõik sinu foto- ja dokumendiprintimise vajadusi, samas vähendab eraldi tindimahutite tehnoloogia märkimisväärselt kulutusi.

Fotolabori kvaliteediga väljaprindid
Ükskõik, kas oled digitaalkaamera omanikuks saanud alles hiljuti või kasutad seda juba vilunult, see printer on just sinu jaoks, rikastades fotosid äärmiselt loomutruude, värskete ja rikkalike värvidega. Canoni FINE prindipea võimaldab printida uskumatu kiiruse ja kvaliteediga, nii et iga detail on ülimalt väljapeetud ja täpne. Pisikesed mikropihustid väljastavad 2 pl suurusi tindipiisku ülima täpsusega, pakkudes maksimaalset lahutusvõimet 4800 x 1200 dpi. Niimoodi saad tunda rõõmu fotolabori kvaliteediga tulemustest igal ajal, igal pool.

Kiire ääriseta printimine
Prindi fotosid ja dokumente nii kiiresti kui vaja. FINE tehnoloogia võimaldab printida 10 x 15cm ääristeta foto vähem kui minutiga. Lisaks on seadme töö muljetavaldavalt suur - kuni 22 must-valget ja 15 värvilist lehekülge minutis - et saaksid kõik oma tööd, kirjad, projektid ja veebilehekülgede väljaprindid kiirelt kätte. Säästlik eraldi tindimahutite süsteem
Igat värvi tindi jaoks on eraldi vahetatav, läbipaistev tindimahuti, mis aitab kulutusi märkimisväärselt vähendada. Näed ühe hetkega ära, millise mahuti vahetama peab, samas kui intelligentne tindiandurite süsteem garanteerib, et ükski piisk ei lähe raisku.

Täiustatud paberisöötmise süsteem
See kompaktne printer pakub palju rohkem funktsioone palju väiksemal pinnal. Topelt-paberialus võimaldab mugavalt sööta korraga nii foto- kui tavapaberit, hoides niimoodi aega kokku. Sisseehitatud duplekssõlm aga pakub kahepoolse printimise võimalust ja aitab seega paberikulusid vähendada. Lisaks saad printida professionaalse viimistlusega kujutisi ka otse CD- ja DVD- plaatidele.

Mugav otseprintimine kaamerast
Prindi fotosid kiiresti ja mugavalt otse kaamerast, ilma selleks arvutit kasutamata. PIXMA iP3000 printer ühildub PictBridge-süsteemiga - see on ülemaailmne digitaalsetest fotoaparaatidest ja videokaameratest fotode otseprintimise standard. Lihtsalt ühenda kaamera käepärase printeriliidesega ja naudi laitmatu kvaliteediga ääriseta väljaprinte kasvõi kohe.

Loomingulised tarkvaralahendused
Lai valik programme hõlbustab printimist, parandab kvaliteeti ja laseb su loomingulisusel areneda. Vorminda ja prindi internetilehekülgi Easy-WebPrint'i abil vaid ühe nupuvajutusega ilma dokumendi servi kaotamata. Easy-PhotoPrint muudab fotode printimise sama lihtsaks, võimaldades viimistleda mugavalt digitaalseid fotosid. Ning PhotoRecord programmiga saad ise luua muljetavaldava fotoalbumi.

Windows- ja Mac-ühilduvus
Hõlpsa USB-ühilduvusega PIXMA iP3000 töötab kõikide enamlevinud Windows- ja Macintosh-operatsioonisüsteemidega. Maksimaalseks kasutusmugavuseks on seadmel vaid kaks funktsiooniklahvi ja printimine toimub hiirvaikselt.