NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA iP4700

Kvaliteetse A4 fotoprinteri iP4700 abil saad trükkida CD- või DVD-plaatidele ning printeri 9600x2400dpi'ne eraldusvõime tagab väga elavad ja kvaliteetsed trükised.

• Prindi fotosid eraldusvõimega 9600x2400dpi, ääristeta 10x15 cm foto prinditakse 20 sekundiga
• Prindi must-valget kiirusega 9,2kujutist/min ja värviliselt 8,1 kujutist/min
• Prindi otse CD/DVD-plaatidele
• Prindi otse digikaameratest
• Prindi kahepoolselt
• 2 paberiteed
• 5 eraldi tindikassetti
• Fototöötlustarkvara ja automaatne pildiparandus

Fotode printimine
Naudi fotolabori kvaliteediga fotosid, mis ülimalt detailsed ning väga sujuvate värviüleminekutega. Printer trükib 1 pl piiskadega eraldusvõimega 9600x2400 dpi.

10x15 cm ääristeta foto saate printida kõigest 20 sekundiga standardrežiimis. Fotosid on võimalik printida ka otse PictBridge ühilduvast foto- või videokaamerast.

Automaatne pildikorrektsioon parandab su fotosid. Rakenda automaatset punasilmavähendust, näo valgustamist ja muid funktsioone kasutades kaasasolevat pilditöötlustarkvara.

ChromaLife100+ tindid tagavad ilusad, kauakestvad fotod, mis peavad vastu kuni 100 aastat.

Dokumentide printimine
Prindi dokumente perfektselt kiirusega 8,1 kujutist/min must-valgelt ning 9,2 kujutist/min värviliselt. Olenemata sellest, kas trükid koduseid töid, äridokumente või veebilehti - see printer saab hakkama nende kõigiga.

Prindi otse CD- ja DVD-plaatidele
Personaliseeri oma CD- ja DVD-plaate printides neile huvitavaid pilte. Kasuta CD-LabelPrint tarkvara, et luua silmapaistvaid etikette lisades nii tekste kui pilte.

Eraldi tindimahutid
Kõik 5 eraldi tindimahutit on eraldi vahetatavad. Niimoodi ei viska sa kunagi kasutamata tinti minema ning hoiad trükikulusid madalal. Tindikassett hakkab vilkuma, kui värv hakkab otsa saama või vajab vahetamist.

Tõhusus
Automaatne kahepoolne printimine hoiab kokku paberikuludelt ning võimaldab trükkida professionaalsemaid dokumente. Kaks paberialust hoiavad paberit nii fotode kui ka tavalise paberi jaoks. Kiirkäivitus võimaldab sul PIXMA funktsioone kiirelt ja koheselt kasutada. Easy-PhotoPrint EX tarkvara teeb lihtsaks ligipääsu printeri võtmefunktsioonidele.

Operatsioonisüsteemid
Windows ja Mac OS X operatsioonisüsteemidega ühilduv.