NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA iP4950

PIXMA iP4950 on kõrge jõudlusega fotolabori kvaliteediga printer, mis pakub erakordset disaini, sisseehitatud kahepoolse printimise ning võimalusega plaatidele trükkida.

Suure jõudlusega fotoprinter
5 eraldi tindikassetti, kuni 9600dpi, min 1pl kvaliteet
Trükikiirus 12,5 kujutist/min must-valgelt ja 9,3 kujutist/min värviliselt
10x15 cm foto umbes 20 sekundiga
ChromaLife100+
Automaatne kahepoolne printimine
Otse plaadile printimine
Full HD Movie Print
Easy-WebPrint EX
CREATIVE PARK PREMIUM


Kõrge kvaliteediga fotode kiire trükkimine
Ideaalne neile, kes soovivat suurt jõudlust. See fotoprinter kasutab Canoni turgu juhtivat FINE-tindipea tehnoloogiat. Minimaalselt 1pl suurused tindipiisad ja kuni 9600 dpi'ne lahutus tagavad eriti detailsed värvilised fotod pehmete gradatsioonide ning teravabade kujutistega. Suurepärane fotolabori kvaliteediga 10x15 cm ääristeta foto trükitakse umbes 20 sekundiga ning silmapaistev trükikiirus 12,5 kujutist/min must-valgelt ja 9,3 kujutist/min värviliselt.

Suurendage tindi efektiivsust
5 eraldi tindikassetti tähendab, et tindi otsa saamisel on vaja asendada ainult üks kassett. See vähendab jäätmeid ja optimiseerib tindi kasutust.

Stiilne disain
See elegantse musta viimistluse ning väikse ökoloogilise jalajäljega kompaktne fotoprinter vajab minimaalselt ruumi ning on ideaalne koju ja töö juurde.

Arenenud meedia käsitsus
Nautige paindlikkust automaatse kahepoolse printimisega, 2-suunaga paberisöödu abil saate laadida foto- ja tavapaberit samaaegselt. Trükkige Direct Disc trükkimisega CD-, DVD- ja BluRay-plaatidele.

Ökofunktsioonid
Tänu ökufunktsioonile saate vaadata palju säästate kahepoolse printimisega keskkonda. Säästke energiat automaatse väljalülitamisega - seadke printer ennast välja lülitama, kui seda ei kasutata mõnda aega.

Arendatud tarkvara
Muutke oma filmihetked ilusatakse trükisteks Canoni unikaalse Full HD Movie Print funktsiooniga. Uued funktsioonid sisaldavad kaadrite liitmise ning küljendamise funktsioone silmapaistvate piltide loomiseks. Muutke oma fotod veelgi põnevamaks lõbusate filtritega Easy-Photoprint EX abil. Kasutage Easy-WebPrint EX tarkvara, et ühendada klippe erinevatest veebilehtedest, nii saate printida ainult vajaliku. Kasutage CREATIVE PARK PREMIUM-i veebiteenust, millega saate fotosid, illustratsioone, paberkäsitööd jpm all laadida.y recognised photographers & artists.

Säilitage mälestusi
ChromaLife100+ süsteem pakub kauakestvaid kauneid fotosid. Kombinatsioon iP4950-st ja originaalsest Canoni fotopaberist säilitavad mälestusi kogu eluea.