NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA iP5000

Canon PIXMA iP5000 – see on moodsa disainiga fotoprinter, kus rakendatakse esmakordselt vapustavat 1-pikoliitrist tindipiisa suurust ja 9600 x 2400 dpi lahutusvõimet. Viie tindiga ContrastPLUS tehnoloogia annab kõrge kontrastsusega, läikivad fotod, mis konkureerivad fotolabori kvaliteediga. Selged jooned ja stiilne, must korpus eristavad iP5000 selgelt traditsioonilisest “beeži kasti” disainist.

Isiklik, professionaalne fotolabor
Tänu FINE-tehnoloogiale on Canoni prindipead sama vastupidavad ja täpsed kui mikroskeemid. iP5000 kasutatav prindipea on võimeline sekundis väljastama konkurentsitu ühtluse ja täpsusega 27 miljonit mikroskoopilist tindipiiska.

Dokumentide printimisel kasutatakse pigmendipõhist musta tinti, et tagada nõelterav, laserkvaliteediga tekst, samas kui ContrastPLUS kasutab värvainepõhiseid lisatinte, et anda kõrgema kontrastsusega ja kvaliteediga professionaalsed fotod.

Tänu tootjast sõltumatule PictBridge-standardi toetamisele saab printeri ja sobiva digitaalkaamera omavahel otse ühendada. Printer toetab ääristeta fotoprintimist krediitkaardi-, 4” x 6”-, 5” x 7”- ja A4-formaadis.
Võimas tarkvarapakett teeb printeri täielikult konkurentsivõimeliseks fotolaboriga – Easy-PhotoPrint ja Photo Record annavad kasutajale kiire tee fotode ja tervete albumite printimiseks ning paljuks muuks.

Välkkiire
FINE-prindipeade harukordne tihedus, mis annab üliväiksed tindipiisad, tagab ka erakordse kiiruse nii dokumentide kui fotode printimisel. iP5000 võimaldab printida 25 must-valget või 17 värvilist lehte minutis ning täisvärvilise A4-dokumendi printimiseks kulub kõigest 26 sekundit.

Eraldi tindimahutid
iP5000 kasutab Canoni tunnustatud “läbipaistvat” eraldiseisvate tintidega süsteemi, kus iga tint asub eraldi mahutis. Tänu sellele tuleb korraga välja vahetada ainult lõppenud tint, mis vähendab oluliselt kadusid ja kulutusi. Kui mõni tint hakkab otsa saama, teavitatakse kasutajat sellest arvutiekraanil, ning kui dokumendi korralikuks printimiseks tinti ei jätku, ei alustata ka prinditööd.

Sobib kõikjale
Üks PIXMA disaini põhieesmärkidest on tagada paindlikkus seadme asukoha valimisel. Lisaks stiilsele disainile ja viimistlusele, mis sobib suurepäraselt ka kodukeskkonda, on PIXMA printerid ainsad, millele on lisaks traditsioonilisele “J”-kujulisele paberiteekonnale ka “U”-kujuline paberiteekond. Tänu sellele saab printeri paigutada ka riiulile või mujale, kus ruum on piiratud. Kaks paberiteekonda, automaatne kahepoolne printimine ja võimalus printida CD-R/DVD toorikutele on kõik ühendatud kompromissitu disainiga korpusesse.