NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA iP5200

Asendades ülikiire PIXMA iP5000, tutvustab iP5200 täiendatud FINE tehnoloogiat, kus trükipeadel rohkem kui 3500 üksikut pihustit. 10 x 15cm fotolabori kvaliteediga ääristeta foto prinditakse umbes 36 sekundiga.

FINE kiiruse ja kvaliteedi jaoks
Canoni patenteeritud FINE tehnoloogia loob enneolematud printimiskiirused nii fotode kui dokumentide printimisel. iP5200 pritsib lehele rohkem tinti väiksema ajaga, kui traditsioonilise tindipritsi tehnoloogiat kasutavad printerid tehes kiireid kuni A4 suuruses fototrükiseid. Värvipihustite arv ja trükipeade pikkus on kaks korda suurem kui eelnevatel mudelitel. FINE saavutab fotolabori kvaliteedi pihustades miljoneid mikroskoopilisi 1 pikoliitri suuruseid piisku äärmiselt kõrge täpsusega 9 µm diameetriga mikropihustitest. Et hoida trükimootor maksimaalse töökuse juures on iP5200 USB 2.0 Hi-Speed liidesega.


Laitmatud trükised
9600 x 2400dpi lahutusvõime, 1 pikoliitri suurune piisa, 5-tindiga töötamise abil luuakse praktiliselt teravaba, suure läikega, ääristeta, professionaalse kvaliteediga fotod, mis on eristamatud tavalise fotolabori trükistest. ContrastPLUS tehnoloogia – süsteem, mis sisaldab värvipõhist musta tinti teravama kontrasti saamiseks – töötab koos FINE'iga, et luua erakordselt täpne, kontrastne tulemus. Kõrge tihedusega musta tindi kasutamisega on parandatud tunduvalt prinditud tekstidokumentide kvaliteeti.

Tindi kvaliteet
Printerite eraldiolevad tindimahutid kindlustavad, et ainult need tindid, mis otsa saavad, tuleb välja vahetada. Tindimahutil on valgusdioodid, mis helendavad ainult siis, kui mahuti paigutatud pessa õigesti. Kasutajad võivad jälgida tindi hulka ilma arvutiekraani kasutamata, sest valgusdioodid annavad mahuti tühjakssaamisest märku aeglase vilkumise ja kasseti tühjakssaamisest kiire vilkumisega.

Kvaliteet, mis kestab
Suurema pleekimiskindluse saavutamiseks toetab printer Canoni uut ChromaLife100: Canoni tintide süsteemi, mis annavad erakordselt laia värvigamma ja spetsiaalset fotopaberit, mis on disainitud töötamiseks koos FINE trükipeadega. Selle tehnoloogia abil trükitud fotod on vastupidavuselt võrreldavad fotolabori piltidega. Trükised on pleekimiskindlad 100 aastat, kui neid hoitakse albumis, 30 aastat kui neid hoitakse klaasi all ja 10 aastat kui need on avatud õhu mõjudele.

Arenev PIXMA disain
Jätkates PIXMA traditsioonilist šikki, kompaktset disaini, on iP5200 elegantse musta ja hõbedase värvilahendusega. iP5200l on kaks paberisalve, lubades tavalist ja fotopaberit laadida samal ajal. Kasutajad võivad kergesti lülituda automaatse lehesöötja ja kassett-printimise vahel. Kaks paberisalve, automaatne kahepoolne printimine ja CD-R/DVD printimise võimalus teevad iP5200st vajaliku seadme iga moodsa inimese kodus.

Personaalarvutita juhtimine
Ilma personaalarvutita printimiseks pakub iP5200 otseprintimist PictBridge’iga ühilduvatest foto- ja videokaameratest.

Tarkvara
• Easy-PhotoPrint – Kolme lihtsa sammu abil saab fotod prinditud. Tarkvara abistab valikutega nagu vahendite valimine ja skaleerimine, "näo teravdamine" fookusest väljas oleva näo parandamiseks, punaste silmade eemaldamine ja digitaalne näo tasandus, et vähendada kortsude paistvust.
• Easy-WebPrint (ainult Windows) - asub Exploreri tööribal ja teeb veebilehe printimise pingevabaks säästes aega, tinti ja paberit skaleerides väljalaske täpselt, et vältida tavalist probleemi kus veebilehe parem külg on ära lõigatud.
• PhotoRecord (ainult Windows) - juhendab kasutajad läbi isikliku fotoalbumi printimise, andes seejuures abi Canoni uue kahepoolse fotopaberiga printimisel ja selle skaleerimisel, et see sobiks erinevate lehesuurustega.
• Easy-Print tööriba (ainult Windows) - alati valmis töölaua menüüriba, mida saab kasutada, et kiiresti käivitada tavalisi rakendusi nagu PhotoRecord ja Easy-PhotoPrint.

iP5200 ühildub Windows 98/Me/2000/XP, Apple MacOS X-ga.