NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA iP5300

Keskmise klassi fotoprinter, mis pakub kasutajale silmapaistva kiirusega trükki fotolabori kvaliteedi juures. Laia valiku funktsioonide hulgas on näiteks arendatud tarvikukasutus ja otseprintimine PictBridge ühilduvatest kaameratest

• Võimas trükikiirus: 10 x 15 cm foto trükitakse umbes 21 sekundiga
• Silmapaistev lahutusvõime 9600 x 2400 dpi
• Kaks paberisöötu, automaatne kahepoolne printimine ja DVD/CD plaatidele trükkimine
• PictBridge ühilduv
• Eraldi tindimahutite süsteem
• ChromaLife100 kauakestvate trükiste jaoks

Kiire ääristeta fotoprintimine
Fotolabori kvaliteediga 10 x 15 cm foto trükkimiseks läheb umbes 21 sekundit. Naudi ääristeta fotoprintimist kuni A4 formaadis.

Parimate fotolaborite kvaliteet
Suur 9600 x 2400 dpi lahutusvõime garanteerib detailsed ja erksate värvidega fotolabori kvaliteediga fotod. Ülim kvaliteet on saavutatud kasutades Canoni FINE prindipeatehnoloogiat, mis suudab trükkida 1pikoliitri suuruste tindipiiskadega. ContrastPLUS tehnoloogia koos lisa värvainel baseeruva musta tindiga tagab fotode värvide lisasügavuse ja kontrasti.

Edasiarendatud materjalikasutus
See nutikas kõik-ühes seade suudab printida trükitavatele DVD/CD plaatidele, automaatselt kahepoolselt printida ja kopeerida. Lehesöötja ja paberikassett võivad hoida mõlemad nii foto- kui ka tavapaberit ning nende vahel vahetamine toimub arvutis mõne hiireklikiga.

Lihtne fotode otseprintimine
Prindi fotosid otse PictBridge ühilduvatest digikaameratest. Lihtsalt ühenda kaamera USB kaabliga printeriga, vali pildid ja prindi - vaja ei ole mingit personaalarvutit, et oma parimaid fotosid paberile saada.

Ökonoomiline tindikasutus
Uus tindikasutussüsteem minimiseerib tindi kasutust trükkimisel ja seega kestavad tindikassetid kauem.

Kauakestvad trükised
Canoni ChromaLife100 süsteem tagab imeilusad fotod, mis kestavad kuni 100 aastat. Kasutades FINE trükipead, Canoni originaaltinte ja originaalpaberit on võimalik luua kauakestvaid, detailirohkeid ja tõeste värvidega ääristeta fotosid kuni A4 suuruses.

Paljude võimalustega tarkvarapakett
Saavuta silmapaistvaid tulemusi kasutades lihtsalt kasutatavat tarkvara. Prindi kvaliteetseid detailirohkeid digifotoseid ainult mõne kliki abil kasutades Easy-PhotoPrint tarkvara ja seejärel loo piltidest fotoalbum PhotoRecord tarkvara abil. Easy-Webprint võimaldab veebist laetud pilte parendada ja CD-LabelPrint trükkida fotosid DVD ja CD plaatidele.

Täielik ühilduvus
PIXMA iP5300 on nii Windows kui ka MacOS X ühilduv ja suhtleb arvutiga läbi kiire USB2.0 liidese.