NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA iP6000D

PIXMA iP6000D on 6 tindi ja 4800 x 1200 dpi lahutusvõimega fotoprinter. Stiilne printer kasutab FINE-tehnoloogiat ning 2 pikoliitrised tindipiisad annavad kõrge kontrastsuse ja fotolabori kvaliteediga konkureerivad tulemused. iP6000D toetab otseprintimist ning on varustatud kaardilugejaga, mis loeb kõiki enamlevinud mälukaarte. Suur 2.5” LCD-värviekraan aitab pilte enne printimist üle vaadata ning valida sobivad määrangud.

Prindi otse mälukaardilt
iP6000D juhtpaneeli abil on võimalik kontrollida printimist kaardipesadest, mis toetavad kõiki digitaalkaamerates enam levinud mälukaarte (näiteks CompactFlash®, Microdrive™, Sony Memory Stick®, Memory Stick Pro™, SmartMedia™, Secure Digital, ja MMC jne.). Juhtpaneel võimaldab soovitud pildid välja valida, neid LCD-ekraanil kuvada ja korrigeerida ning seejärel otse välja printida.

Juhtpaneeli kasutajaliides on loodud nii, et see oleks lihtne ja intuitiivne ka esmakasutajale. Kuna tänapäeva mälukaartide mahud on väga suured, saab piltide hõlpsamaks leidmiseks kasutada otsingut kuupäeva või kellaja vahemiku järgi. Kasutajaliides võimaldab pilte ka töödelda, näiteks kadreerida, värve korrigeerida ning tõsta portreefotode kontrastsust.

Printer toetab ka tootjast sõltumatut PictBridge-standardit. Enamus kaasaegsetest digifoto- ja digivideokaameratest on PictBridge-ühilduvad ning need saab iP6000D-printeriga ilma arvuti vahenduseta ühendada.
iP6000D toetab ka IrDA-protokolli, mis teeb näiteks sisseehitatud kaameraga mobiiltelefonidest printimise mugavaks ja lihtsaks.

Isiklik, professionaalne fotolabor
Spetsiaalne FINE-tööprotsess võimaldab Canonil anda prindipeale arvuti mikroskeemidega võrreldava töökindluse. FINE-prindipea täpsus ja kiirus ei ole tavatehnoloogiatega saavutatav. Fotode printimisel kasutab iP6000D kuut tinti, et tagada professionaalsed, fotolabori kvaliteediga tulemused. Printer toetab ääristeta fotoprintimist krediitkaardi-, 4” x 6”-, 5” x 7”- ja A4-formaadis.

Võimas tarkvarapakett teeb printeri täielikult konkurentsivõimeliseks fotolaboriga – Easy-PhotoPrint ja Photo Record annavad kasutajale kiire tee fotode ja tervete albumite printimiseks ning paljuks muuks.

Eraldi tindimahutid
iP6000D kasutab Canoni tunnustatud “läbipaistvat” eraldiseisvate tintidega süsteemi, kus iga tint asub eraldi mahutis. Tänu sellele tuleb korraga välja vahetada ainult lõppenud tint, mis vähendab oluliselt kadusid ja kulutusi. Kui mõni tint hakkab otsa saama, teavitatakse kasutajat sellest arvutiekraanil, ning kui dokumendi korralikuks printimiseks tinti ei jätku, ei alustata ka prinditööd.

Sobib kõikjale
Üks PIXMA disaini põhieesmärkidest on tagada paindlikkus seadme asukoha valimisel. Lisaks stiilsele disainile ja viimistlusele, mis sobib suurepäraselt ka kodukeskkonda, on PIXMA-printerid ainsad, millele on lisaks traditsioonilisele “J”-kujulisele paberiteekonnale ka “U”-kujuline paberiteekond. Tänu sellele saab printeri paigutada ka riiulile või mujale, kus ruum on piiratud. Kaks paberiteekonda, automaatne kahepoolne printimine ja võimalus printida CD-R/DVD toorikutele on kõik ühendatud kompromissitu disainiga korpusesse.

Lai valik fotomaterjale
Canoni fotomaterjalid laiendavad iP6000D loovaid ja praktilisi kasutusvõimalusi:
• Kahepoolne fotopaber Plus (PP-101D) – saadaval A4 ja 5” x 7” formaadis. Lisaks tavapakenditele on see paber saadaval ka fotoalbumi komplektina (PAK-101), kus sisalduvad kõrge kvaliteediga kõvad albumikaaned.
• Krediitkaardisuurune läikfotopaber (GP-401) – ideaalne nimekaartide ja väikeste portreefotode printimiseks.
• Fotokleebised (PS-101) - 16 väikse fotokleebisega lehed lõbusaks ja praktiliseks kasutuseks.