NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA iP6600D

iP6600D esitleb uuenduslikku FINE tehnoloogiat, et printida kiirelt kvaliteetseid fototrükiseid. Paljude sisseehitatud pildiparandus omadustega suudab iP6600D printida otse paljudest allikatest: kõikidest levinud mälukaartidest, PictBridge'i toetavatest foto- ja videokaameratest ning läbi IrDA või Bluetoothi (adapter lisavarustuses) mobiiltelefonidest.

Edasijõudnud otseprintimise tehnoloogia.
Otseprintimine on varustatud valiku sisseehitatud pildiparandamise võimalustega. Punaste silmade parandaja leiab ja parandab automaatselt punased silmad. Näovalgustaja võib eristada ja suurendada nägude heledust, kui nad on varjus. Madala resolutsiooniga piltide trükised – näiteks need, mis pildistatud telefonikaameraga – parandatakse pildi optimeerimisfunktsiooni abil (sakiliste servade parandamine ja JPEG blokeerimismüra vähendamine). Ühenduseta printimine Bluetoothiga ühilduvatest telefonikaameratest ja PDAdest on saadaval lisavarustuses oleva Bluetooth adapteriga, mis ühendatakse printeri PictBridge porti.

FINE kiiruse ja kvaliteedi jaoks
Canoni patenteeritud FINE tehnoloogia abil on võimalik luua erakordselt kõrge pihustitihedusega ja 10 µm diameetriga mikropihustitega trükipäid. Trükkides miljoneid mikroskoopilisi piisku sekundis võrreldamatu pidevuse ja täpsusega saavutab FINE fotolabori kvaliteedi. FINE kindlustab ka äärmiselt kiire ja kõrgekvaliteedilise dokumendi printimise.

Kvaliteet, mis kestab
Suurema pleekimiskindluse saavutamiseks toetab printer Canoni uut ChromaLife100: Canoni tintide süsteemi, mis annavad erakordselt laia värvigamma ja spetsiaalset fotopaberit, mis on disainitud töötamiseks koos FINE trükipeadega. Selle tehnoloogia abil trükitud fotod on vastupidavuselt võrreldavad fotolabori piltidega. Trükised on pleekimiskindlad 100 aastat, kui neid hoitakse albumis, 30 aastat kui neid hoitakse klaasi all ja 10 aastat kui need on avatud õhu mõjudele.

Prindi stiilselt
Jätkates PIXMA isikupärast disaini, on uued PIXMA mudelid suurepäraselt sobivad kodukeskkonda. Lihtsaks kasutamiseks on juhtimispaneelid ja vedelkristallekraan paigutatud printeri keskele. Suurt värvilist 8,9 cm diameetriga vedelkristallekraani võib kasutada kujutiste ja lehekülgede eelvaateks, prinditavate DVD'de ja CD'de loomiseks, pildi suurendamiseks, vähendamiseks ning kärpimiseks. iP6600Ds on ka Canoni edasijõudnud vahendikasutamise süsteem kahe paberisalvega – selleks, et printerit võiks laadida tavalise paberi ja fotovahenditega samaaegselt. Printer oskab ka kahepoolselt ning DVD/CD'sid printimida

Mugav tindihaldus
iP6600D eraldiolevad tindimahutid kindlustavad, et ainult need tindid, mis otsa saavad, tuleb välja vahetada. IP6600Dl on valgusdioodid, mis helendavad ainult siis kui mahutit on paigaldatud korralikult. Valgusdioodid hakkavad aeglaselt vilkuma siis, kui tint hakkab otsa saama ja kiiremini siis, kui tint on otsas.

Ühilduvad tarvikud
Canoni eelised konkurentide ees on täielikult realiseeritud kui trükkimiseks kasutatakse Canoni tarvikuid. Canoni vahendite mitmekülgne ja kasvav valik - sealhulgas uus taskukohane läikiv fotopaber igapäevaseks kasutamiseks (GP-501) – on arendatud töötamiseks koos Canoni FINE tindipritsi tehnoloogiaga. Fotopaberid ja vahendid on kättesaadavad paljudes erinevates suurustes (krediitkaardist A4ni), formaatides (sealhulgas minikleepsud) ja viimistlustega (matist poolläikivani ja eriti suure läikeni). PIXMA iP6600Dga kasutamiseks sobib ideaalselt ka kahepoolne fotopaber (PP-101D 13 x 18cm ja PP-101D A4) ning juhtiv Fotopaber Pro (PR-101).

Tarkvara
• Easy-PhotoPrint – Kolme lihtsa sammu abil saab fotod prinditud. Tarkvara abistab valikutega nagu vahendite valimine ja skaleerimine, "näo teravdamine" fookusest väljas oleva näo parandamiseks, punaste silmade eemaldamine ja digitaalne näo tasandus, et vähendada kortsude paistvust.
• Easy-WebPrint (ainult Windows) - asub Exploreri tööribal ja teeb veebilehe printimise pingevabaks säästes aega, tinti ja paberit skaleerides väljalaske täpselt, et vältida tavalist probleemi kus veebilehe parem külg on ära lõigatud.
• PhotoRecord (ainult Windows) - juhendab kasutajad läbi isikliku fotoalbumi printimise, andes seejuures abi Canoni uue kahepoolse fotopaberiga printimisel ja selle skaleerimisel, et see sobiks erinevate lehesuurustega.
• Easy-Print tööriba (ainult Windows) - alati valmis töölaua menüüriba, mida saab kasutada, et kiiresti käivitada tavalisi rakendusi nagu PhotoRecord ja Easy-PhotoPrint.

iP6600D ühildub Windows 98/Me/2000/XP, Apple MacOS X-ga.