NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA iP6700D

Prindi otse digikaameratest, mälukaartidelt ja mobiiltelefonidest ilma personaalarvutit kasutamata. Suur värviline LCD ekraan teeb lihtsaks piltide vaatamise, valimise ja redigeerimise, et printida kvaliteetseimaid fotosid.

• Suur 8,9cm LCD ekraan ja intuitiivne kasutajaliides
• Hämmastav lahutusvõime 9600 x 2400 dpi
• Prindi mälukaartidelt, PictBridge ühilduvatest kaameratest ja IrDA liidesega mobiiltelefonidest
• Kaks paberisöötu, automaatne kahepoolne printimine ja DVD/CD plaatidele trükkimine
• 6 eraldi tindimahutit

Suur värviline LCD ekraan
Prindi digitaalseid fotosid ilma personaalarvutit kasutamata suure mugava 8,9cm LCD ekraani abil. Intuitiivne kasutajaliides teeb kasutuse veel lihtsamaks. Vali lihtsalt foto ja formaat, milles tahad teda trükkida. Tarkvara võimaldab automaatselt tuvastada punasilmaefekti piltidel ja selle korrekteerida ning kasutada muid valikuid arvukatest pildiparandusfunktsioonidest - seda kõike ilma kohmaka personaalarvuti abita.

Parimate fotolaborite kvaliteet
Suur 9600 x 2400 dpi lahutusvõime garanteerib detailsed ja erksate värvidega fotolabori kvaliteediga fotod. Ülim kvaliteet on saavutatud kasutades Canoni FINE prindipeatehnoloogiat, mis suudab trükkida 1pikoliitri suuruste tindipiiskadega. ContrastPLUS tehnoloogia koos lisa värvainel baseeruva musta tindiga tagab fotode värvide lisasügavuse ja kontrasti.

Printimine otse kaamerast, mälukaardilt või telefonist
Prindi fotosid otse PictBridge ühilduvatest video- ja fotokaameratest ning mälukaartidelt ilma oma personaalarvutit sisse lülitamata. Või prindi fotosid otse mobiiltelefonidest läbi IrDA liidese või lisavarustuses oleva Bluetooth võrgukaardi.

Edasiarendatud materjalikasutus
See nutikas kõik-ühes seade suudab printida trükitavatele DVD/CD plaatidele, automaatselt kahepoolselt printida ja kopeerida. Lehesöötja ja paberikassett võivad hoida mõlemad nii foto- kui ka tavapaberit ning nende vahel vahetamine toimub arvutis mõne hiireklikiga.

Ökonoomiline tindikasutus
Uus tindikasutussüsteem minimiseerib tindi kasutust trükkimisel ja seega kestavad tindikassetid kauem.

Kiire ääristeta fotoprintimine
Fotolabori kvaliteediga 10 x 15 cm foto trükkimiseks läheb umbes 47 sekundit. Naudi ääristeta fotoprintimist kuni A4 formaadis.

Kauakestvad trükised
Canoni ChromaLife100 süsteem tagab imeilusad fotod, mis kestavad kuni 100 aastat. Kasutades FINE trükipead, Canoni originaaltinte ja originaalpaberit on võimalik luua kauakestvaid, detailirohkeid ja tõeste värvidega ääristeta fotosid kuni A4 suuruses.

Täielik ühilduvus
PIXMA iP6700D on nii Windows kui ka MacOS X ühilduv ja suhtleb arvutiga läbi kiire USB2.0 liidese.