NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA iP8500

PIXMA iP8500 on 8 tindiga professionaalne fotoprinter, mille lahutusvõimeks 4800 x 2400 dpi. Canoni ChromaPLUS tehnoloogia tagab elavad ja erksad värvid ning 2 pikoliitriseid tindipiisku väljastav FINE-prindipea professionaalsed prinditulemused. Samas on seade rekordiliselt kiire – A4-formaadis foto printimiseks kulub kõigest 34 sekundit.

Tipptasemel fotokvaliteet
Spetsiaalne FINE-tööprotsess võimaldab Canonil anda prindipeale arvuti mikroskeemidega võrreldava töökindluse. iP8500 printeri FINE-prindipeal on 6144 mikropihustit, mis võimaldavad sekundis väljastada 147 miljonit 2 pikoliitrist tindipiiska. Seeläbi on paberile võimalik lühema ajaga kanda rohkem tinti ning tulemused on täpsemad, selged, kontrastsed ja laia värvigammaga.

Canoni ChromaPLUS tehnoloogia kasutab 8 värvi tinte: tsüaan, magenta, kollane, hele tsüaan, hele magenta, must, punane ja roheline. Canoni värvainepõhised tindid annavad võrreldes pigmendipõhiste tintidega oluliselt elavamad värvid. Kõrge värviküllastusega punane ja roheline tint laiendavad värvigammat vahemikes kollane-punane ja kollane-roheline. Värviküllastus on punaste toonide puhul isegi kuni 60% kõrgem 6 tindiga saavutatavast tasemest ning vastab tänu sellele paremini slaidifilmi omadustele.

Isiklik fotolabor
PIXMA fotolabor väljastab professionaalse kvaliteediga, ääristeta fotod erakordselt kiiresti. A4-formaadis foto printimiseks kulub kõigest 34 sekundit ning ääristeta 4“ x 6” formaadis foto printimiseks 21 sekundit (ääristeta on võimalik printida ka krediitkaardi-, 5” x 7”- ja A4-formaadile). Isegi tavalise dokumendi printimine on kiire – 17 lk/min must-valgelt või 15 lk/min värviliselt.

Tänu tootjast sõltumatule PictBridge-standardile saab printeri ühilduvate digitaalkaameratega otse ühendada. iP8500 on varustatud kiire USB 2.0 liidesega, mis on vajalik, et kõrge lahutusvõimega pildifailide siirdamine jõuaks sammu pidada printeri kiirusega.

Võimas tarkvara teeb iP8500 printeri täielikult konkurentsivõimeliseks fotolaboriga – Easy-PhotoPrint ja Photo Record annavad kasutajale kiire võimaluse fotode ja tervete albumite printimiseks ning paljuks muuks.

Sobib kõikjale
Üks PIXMA disaini põhieesmärkidest on tagada paindlikkus seadme asukoha valimisel. Lisaks stiilsele disainile ja viimistlusele, mis sobib suurepäraselt ka kodukeskkonda, on PIXMA-printerid ainsad, millele on lisaks traditsioonilisele “J”-kujulisele paberiteekonnale ka “U”-kujuline paberiteekond. Tänu sellele saab printeri paigutada ka riiulile või mujale, kus ruum on piiratud. Kaks paberiteekonda, automaatne kahepoolne printimine ja võimalus printida CD-R/DVD toorikutele on kõik ühendatud kompromissitu disainiga korpusesse.

Eraldi tindimahutid
iP8500 kasutab Canoni tunnustatud “läbipaistvat” eraldiseisvate tintidega süsteemi, kus iga tint asub eraldi mahutis. Tänu sellele tuleb korraga välja vahetada ainult lõppenud tint, mis vähendab oluliselt kadusid ja kulutusi. Kui mõni tint hakkab otsa saama, teavitatakse kasutajat sellest arvutiekraanil, ning kui dokumendi korralikuks printimiseks tinti ei jätku, ei alustata ka prinditööd.

Uued fotomaterjalid
Canoni uued fotomaterjalid laiendavad iP8500 loovaid ja praktilisi kasutusvõimalusi:
• Kahepoolne fotopaber Plus (PP-101D) – saadaval A4 ja 5” x 7” formaadis. Lisaks tavapakenditele on see paber saadaval ka fotoalbumi komplektina (PAK-101), kus sisalduvad kõrge kvaliteediga kõvad albumikaaned.
• Krediitkaardisuurune läikfotopaber (GP-401) – ideaalne nimekaartide ja väikeste portreefotode printimiseks.
• Fotokleebised (PS-101) - 16 väikse fotokleebisega lehed lõbusaks ja praktiliseks kasutuseks.