PIXMA iP8750

399.00 €

Canon PIXMA iP8750 on professionaalne 6 erineva tindimahutiga värviline tindipritsprinter, mis väljastab kuni A3+ suuruses trükiseid. Juhtmevaba printimine võimaldab printida näiteks nutitelefonidest, tahvelarvutitest ja WiFi-ga kaameratest.

• Kuni A3+ (329x483 mm) suuruses prindid
• 6 eraldi tindimahutit
• Valikulised suure tootlikkusega tindid
• Juhtmevaba kasutamine ja jagamine
• Apple AirPrinti, Google Cloud Printi ja juhtmevaba PictBridge'i tugi
• ChromaLife100+ kvaliteetsed kauakestvad fotod
• Printimine otse plaadile

Kvaliteetne A3+ fotoprinter
Pixma iP8750 kvaliteetsel fotoprinteril on täiustatud 6 värvilise tindi süsteem, mis võimaldab printida suurepärase kvaliteediga fotosid alates 10 x 15 cm formaadist kuni formaadini A3+, ning ka dokumente. 6 värvi süsteem sisaldab halli tinti rikkalikumate värviliste fotode ja silmapaistvate mustvalgete väljaprintide jaoks ning FINE-prindipea tehnoloogia prindib kuni 9600 dpi lahutusega detailiderohked fotolabori kvaliteediga tulemused kiiresti.

Juhtmevaba ühenduvus
Laadides alla rakenduse PIXMA Printing Solutions on võimalik juhtmevabalt oma nutiseadmest prinida. Olemas on ka Apple AirPrinti ja Google Cloud Printi tugi. Kasutades juhtmevaba PictBridge'i on võimalik fotosid printida otse Wifi-toega kaamerast.

Eraldi tindikassettid
Põhivärvidel põhinevad tindid (C, M, Y, GY ja BK) toodavad väga hea kvaliteediga värvilisi fotosid ning pigmentmusta tinti (PBK) kasutatakse selge ja terava tekstiga dokumentide loomiseks. Canoni originaaltindid sisaldavad ChromaLife100+ süsteemi, mille abil saavutate fotolabori kvaliteediga foto, mis kestavad terve eluaja. Eraldi tindisüsteem eraldi vahetatavate tindimahutitega tähendab, et peate vahetama ainult seda värvi, mis otsa saab, vähendades tindi raiskamist. Valikulised XL-tindid võimaldavad teil printida rohkem lehekülgi ja säästa kuni 30% lehekülje pealt, võrreldes standardsete tintidega.

Loovfunktsioonid
Kasutades tarkvara My Image Garden on fotode organiseerimine ja printimine lihtne. See laseb oma piltide seast otsida ja luua printimiseks kauneid disaine või printida otse prinditavatele ketastele. CREATIVE PARK PREMIUM veebiteenuse abil saate alla laadida fotosid ja kujutisi ülemaailmselt tunnustatud fotograafidelt ja kunstnikelt. Neid saab kasutada, et luua professionaalse välimusega tervituskaarte, kalendreid jpm.

Tooteid samast grupist…

PIXMA TS705 printer

PIXMA TS5350 must

PIXMA TS6350 must

PIXMA TS6351 valge

MAXIFY MB2750

MAXIFY MB5150

MAXIFY MB5450

PIXMA iX6850 A3+

PIXMA iP8750

PIXMA PRO-200

PIXMA PRO-300