NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA iP90v + akukomplekt standardvarustuses

Suur jõudlus, mis on peidetud ülimalt kompaktsesse ja stiilsesse kesta. Lisaks dokumentide trükkimisel sülearvutist saab iP90v hakkama ka fotode trükkimisega nii telefonidest ka pihuarvutitest. Printer on varustatud infrapunaliidesega, ning lisavarustuses on saadaval ka Bluetooth ühendus. Lisades iP90v printerile akukomplekti saad endale mobiilse väljastuslahenduse. Sellele komplektile ei ole vaja juurde osta eraldi akukomplekti, sest see on standardvarustuses olemas.

• Kompaktne ja võimas mobiilne tindipritsprinter
• Mugav juhtmeta printimine üle infrapuna või Bluetoothi
• 4800 x 1200 dpi lahutusvõimega FINE trükipea ja 2pl tindipiisad
• Printimiskiirus kuni 16lk/min must-valgelt ja 12lk/min värviliselt
• PictBridge liides fotode otsetrükiks

Mobiilne fotolabori kvaliteediga printer
PIXMA iP90v kasutab Canoni FINE trükipea tehnoloogiat, et saavutada professionaalse fotoprinteri kvaliteet. FINE trükipea võimaldab lahutusvõimet 4800 x 1200 dpi, ning sujuvaid gradatsioone ja täpseid värve.

Produktiivne prindikiirus
PIXMA iP90v prindib kiirusega 16lk/min must-valgelt, ning 12lk/min värviliselt. 10x15 ääristeta foto trükib printer kõigest 51 sekundiga, ning ääristeta printimine on võimalik kuni A4 formaadini.

Juhtmeta printimise vabadus
PIXMA iP90v standardvarustuses on infrapunaliides, ning lisavarustusena saadaval ka Bluetooth adapter. Niimoodi on võimalik mugav juhtmeta printimine personaalarvutitest, pihuarvutitest kui ka mobiiltelefonidest. Printer kaalub kõigest 1,8kg, ning vastab ka kõige nõudlikuma kasutaja vajadustele.

Fotode otseprint
iP90v võimaldab fotode otseprinti kõigist PictBridge ühilduvatest seadmetest ilma vajaduseta personaalarvuti järele.

Kaunid, kauakestvad prindid
Naudi ja jaga oma fotosid. Chromalife100 süsteemi kasutava printeriga trükitud fotod kestavad kuni 100 aastat kui neid hoida fotoalbumis.

Mobiilsus ja kaua kestev aku
Kui saadaval ei ole pistikupesa, siis on kasulik omada lisavarustuses olevat akukomplekti, mis võimaldab printerit kasutada ka näiteks autos või lennukis. Saadaval on ka spetsiaalne dokk kaamerale, milles teda mugav laadida, ning auto sigaretisüütajast töötav adapter.

PIXMA iP90v ühildub nii Windows kui ka MacOS arvutisüsteemidega.