PIXMA iX6850 A3+

225.00 €

Canon PIXMA iX6850 on juhtmevaba värviline tindipritsprinter, mis väljastab kuni A3+ suuruses trükiseid. Seade sobib hästi nii suurte Exceli arvutustabelite, äriplakatite kui ka fotode printimiseks.

• 5 eraldi vahetatava tindiga A3+ värviprinter
• Kuni 9600 dpi'd prindilahutus koos min 1pl suuruste tindipiiskadega
• Lihtne jagamine juhtmevaba ja Etherneti ühenduvusega
• Tahvelarvuti ja nutitelefoni valmidusega
• ISO prindikiirus 14 kujutist/min must-valgelt ja 10,4 kujutist/min värviliselt
• 10x15 cm ääristeta foto väljastamine umbes 36 sekundiga

Kompaktne ja kiire A3+ kontoriprinter
Canon PIXMA iX6850 on 5 eraldi vahetatava tindimahutiga kompaktne ja kiire A3+ värviprinter, mis sobib hästi nii fotode kui dokumentide trükkimiseks. 5 eraldi tindi süsteem sisaldab pigmentmusta tinti selge ja terava teksti saavutamiseks ning värvainepõhiseid tinte fotolabori kvaliteediga fotode saavutamiseks. Canoni FINE-tehnoloogia muudab printimise mugavalt kiireks. A4-dokumentide printimiskiirus mustvalgelt 14,5 ja värviliselt 10,4 kujutist minutis ning fotolabori kvaliteediga 10 x 15 cm ääristeta foto printimiseks kulub umbes 36 sekundit.

Juhtmevaba printimine
Nii WiFi kui ka Etherneti ühenduvusega saab printerit kontori võrgu kaudu lihtsasti mitme personaalarvuti vahel jagada.Laadides alla Canoni rakenduse PIXMA Printing Solutions, on võimalik printida nutiseadmetest. Olemas on ka Apple AirPrinti ja Google Cloud Printi tugi.

Säästke XL-tintidega
Valikuliste XL-tintidega on võimalik printida märgatavalt rohkem lehekülgi, säästes standardse suurusega tintidega võrreldes kuni 30%. Valikulise XXL pigmentmusta tindiga saab printida kuni 1000 mustvalget lehekülge. Printimise muudab veelgi tõusamaks see, et vahetada tuleb ainult seda värvi, mis otsa saab.

Loovfunktsioonid
CREATIVE PARK PREMIUM on veebiteenus, mille abil saate alla laadida fotosid ja kujutisi ülemaailmselt tunnustatud fotograafidelt ja kunstnikelt. Neid saab kasutada, et luua professionaalse välimusega tervituskaarte, kalendreid jpm. SOLUTION TEMPLATES teenus pakub erinevaid malle plakatite, flaierite ja äridokumentide jms loomiseks.

Tooteid samast grupist…

PIXMA iX6850 A3+

PIXMA iP8750

PIXMA PRO-200

PIXMA PRO-300