NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA mini220

Suurepäraste fotode printimine pole kunagi olnud lihtsam. Nüüd võid printida otse mälukaartidelt, digikaamerast, mobiiltelefonist ja seda kõike kasutamata personaalarvutit. Vaata, redigeeri ja trüki kauakestvaid kauneid fotosid kiirelt ja mugavalt.

• 2,5" vedelkristallekraan
FINE (täisfotolitograafia tindipihustitehnoloogia) prindipeade tehnoloogiat ka fotolaborikvaliteedist paremaks kvaliteediks, kiiret printimist ja maksimaalselt 4800 x 1200 dpi eraldusvõimet
• ChromaLife1001 süsteem kauakestvate, kaunite fotode jaoks
• PictBridge, Bluetooth (kasutab lisavarustusse kuuluvat Bluetooth sõlme BU-20) ja IrDA otseprintimine ühilduvatest mobiilsetest pildistusseadmetest
• Kompaktne disain printeri kaasaskandmiseks ja käigu pealt printimiseks

Lihtne kasutada
Uue seeria esmane mudel, mini220, omab terava pildiga 2,5" värvilist vedelkristallekraani, mille menüü funktsioone saab valida kergesti kasutatavate nuppude abil. Fotode parendamise võimalused on sisse ehitatud mõlemasse PIXMA miniprinterisse – nii on kasutajatel võimalik kiiresti ja lihtsalt välja trükkida kauneid fotosid. Digitaalseid kujutisi saab kergesti parendada punasilmsuse korrigeerimise, näo ergastamise ja pildioptimeerimise võimalustega eelvaatega 2,5" ekraanil. Pildioptimeerimise funktsioon on loodud kasutamiseks madala eraldusvõimega piltidel, nagu näiteks telefonikaameraga jäädvustatud fotod.

Suure kiirusega kõrge eraldusvõimega printimine
Stiilse ja kompaktsena pärivad PIXMA miniprinterid parima fotolaborikvaliteedi tagamiseks Canoni täiustatud uue põlvkonna FINE prindipeade tehnoloogia. mini220 printer võimaldab fotolaborikvaliteediga väljatrükke kuni eraldusvõimega 4800 x 1200 dpi, kasutades FINE prindipäid, mille mikropihustitest väljuvad 2 pl tindipiisad. See kasutab mugavat kolmevärvilist tindikassetti, mida on lihtne vahetada. mini220 printeril kulub 10 x 15 cm foto väljaprintimiseks ligikaudu 67 sekundit.

Täiuslik juhtimine otseprintimisel
PIXMA miniprinterid pakuvad mitmekesist otseprintimise võimaluste valikut arvutit vajamata. Kasutajad saavad fotod kohe digitaalkaamerast ja paljudest teistest kaasaskantavatest pildistusseadmetest välja printida. Ühilduva kaamera ühendamine PIXMA miniprinteriga on PictBridge ühenduse abil lihtne. Fotosid võib välja printida ka otse mälukaardilt, mis on pandud printeri vastavasse kaardilugejasse. Printida on võimalik enamikust populaarsetest digitaalsetest fotoaparaatidest ja videokaamera mälukaartidelt. Täiendav ühilduvus IrDA või Bluetoothiga (kasutades lisavarustusse kuuluvat Bluetooth sõlme BU-20) võimaldab mobiiltelefoniga või pihuarvutiga salvestatud pilte saata printerisse juhtmeta ja viivituseta. Printerit saab USB 2.0 Hi-Speed ühenduse ja kaasasoleva Canoni pilditöötlustarkvara abil ühendada ka arvutiga. PIXMA-miniseeria toetab loomingulisuse parandamiseks Canon originaalprindimaterjalide valikut, sealhulgas läikega fotopaberit, uut 10 x 18 cm laisuuruses (4’’ x 7,1’’) fotopaberit, krediitkaardisuurusi ja väikeseid fotokleepse.