NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PowerShot A1000 IS pruun

PowerShot A1000 IS kompaktne disain, sale ehitus ja stiilne värvilahendus muudavad selle digitaalkaamera kasutamise väga nauditavaks kogemuseks. Kaamera 10 megapikslised pildid kindlustavad terava, selge ja müravaba tulemuse. PowerShot A1000 IS on saadaval 3 erinevas värvitoonis: sinine, pruun ja hõbehall.

• 10,0 megapikslit
• 4x optiline suum ja optiline pildistabilisaator
• Liikumise tuvastamise tehnoloogia
• Näotuvastustehnoloogia
• Punasilmavähendus
• DIGIC III ja iSAPS
• 2,5" LCD-ekraan ja optiline pildiotsija
• 17 võtterežiimi ja "Minu värvid" eriefektid
• Filmid VGA-lahutusega LP-režiimis
• Lai valik lisaseadmeid

Kompaktsus ja stiilsus
PowerShot A1000 IS kompaktse ja saleda ehituse tõttu on seda mugav igale poole kaasa võtta. A1000 IS on saadaval kolmes erinevas värvitoonis: sinine, pruun ja hõbehall.

10 megapikslit
10 megapiksline sensor salvestab kõik detailselt ning erksate värvidega - seega saate vabalt igat pilti kärpida, suurendada ja selle suurust muuta.

4x optiline suum ja optiline pildistabilisaator
Valgusjõuline 4x suumobjektiiv on piisavalt paindlik, et jäädvustada ka kaugel asuvaid objekte pildikvaliteedis ohverdamata. Optiline pildistabilisaator (IS) töötab vastu kaamera värisemisele ning võimaldab teha teravaid fotosid ka keerulisemates valgustingimustes.

Liikumise tuvastamise tehnoloogia
Kõrge automaatse ISO funktsiooni üks osa - liikumise tuvastamise tehnoloogia - kasutab näotuvastamist, optilist pildistabilisaatorit ja võtteandmeid, et tuvastada subjekti liikumine ja kaamera värisemine. Canoni süsteem optimeerib ISO udususe vähendamiseks samal ajal pildi kvaliteeti maksimeerides.

Näotuvastustehnoloogia
Näotuvastustehnoloogia tagab suurepärased fotod inimestest seadistades automaatselt fookuse, särituse, välgu ja valge tasakaalu subjekti näo järgi. Näo valimise ja jälitamise funktsioon võimaldab valida ning jälitada põhisubjekti, et võtteparameetrid oleks alati just märgistatud inimese järgi valitud.

Punasilmavähendus
Punasilmavähendus eemaldab kiiresti ja lihtsalt välgust põhjustatud punase helke inimese silmades. Punasilmavähenduse saab lülitada automaatrežiimile või kasutada seda taasesitusrežiimis, tehes nii lihtsaks naturaalsete silmade jäädvustamise ka välguga pildistamisel.

DIGIC III ja iSAPS
Canoni DIGIC III protsessor võimaldab kaameral kiiresti reageerida, salvestada fotosid suurepärase kvaliteediga ning vähendada müra teravamateks ja selgemateks piltideks. iSAPS tehnoloogia kasutab võtteandmeid, et optimeerida kaamera sätted enne iga võtet.

2,5" LCD-ekraan
Ere 2,5" vedelkristallekraan on ideaalne fotode näitamiseks sõpradele ja pereliikmetele. Ekraani öörežiim teeb kuva paremini nähtavaks väheses valguses ning ekraanile kuvatav joonestik aitab kompositsiooniga. Optiline pildiotsija võimaldab ekraani pildistamisel mitte kasutada ning akusid säästa ja rohkem pilte salvestada.

Võtterežiimid ja "Minu värvid" eriefektid
17 võtterežiimi alates käsirežiimist kuni täisautomaatrežiimini, mis võimaldab ülilihtsat kaamera käsitsemist. Lisaks on kaameral ka ISO3200 jm erirežiimid loojangu, portreede jm pildistamiseks. "Minu värvid" võimaldab rakendada fotodele pildistamisel eriefekte, et nad oleksid nt seepiatoonides või must-valged.

Videovõimalused
Videovõimaluste hulgas on LP-režiim pikendatud salvestusaja jaoks (kasutab poole vähem mälukaardi ruumi) VGA-lahutusvõimega klippide salvestamiseks kaadrisagedusega 30 kaadrit/sekundis.

Ulatuslik lisaseadmete valik
Täisvaliku lisaseadmete hulgas on näiteks lainurk- ja telekonverter, makrolääts, välklamp. Need võimaldavad läheneda fotograafiale veelgi loovamalt.