NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PowerShot A1100 IS hõbedane

Lihtsalt kasutatav PowerShot A1100 IS kasutab võtte ja liikumise tuvastamise tehnoloogiat koostöös näotuvastusega, et optimeerida pildistamisparameetreid enne igat klõpsu ning teha suurepäraste fotode jäädvustamine kasutajale lihtsaks.

• 12,1 megapikslit
• 4x suum ja optiline pildistabilisaator
• Nutikas automaatrežiim ning võtte tuvastamise tehnoloogia
• Näotuvastus, näo valimine ja jälitamine, näotuvastusega iseavaja
• Automaatne punasilmavähendus
• 2,5" LCD-ekraan ja optiline pildiotsija
• Liikumise tuvastamise tehnoloogia
• DIGIC 4 protsessor
• Kompaktne korpus ja kolm erinevat värvitooni
• VGA-lahutusvõimega videoklipid

12,1 megapikslit
12,1 megapiksline sensor salvestab iga hetke väga detailselt. Fotosid saab printida kuni A2 formaadis või neid kärpida, et kompositsiooni muuta.

4x optiline suum ja optiline pildistabilisaator
4x optiline suum võimaldab ka kaugel asuvad subjektid lähemale tuua ning pakub palju kadreerimisvõimalusi. Canoni optiline pildistabilisaator hoiab pildid teravad kompenseerides kaamera värisemist.

Suurepärased fotod lihtsasti
Tark automaatrežiim kasutab intelligentset võtte tuvastamise tehnoloogiat, et määrata subjekti heledus, kontrast, kaugus ja üldine värvsus. Kaamera otsib seejärel 18 erineva režiimi hulgast sobivaima ning hetk jäädvustatakse sobivaima seadistusega. Iga režiim tagab õige kaamera kasutuse desaktiveerides need nupud, mida konkreetse võtte puhul vaja ei lähe.

Näotuvastustehnoloogia
Erinevate näotuvastustehnoloogiate komplekt võimaldab tuvastada kaadris kuni 35 nägu ning kohandada selle järgi fookuse, säri, välke ning valgetasakaalu sätted. Niimoodi on tagatud optimaalsed tulemused ja naturaalsed nahatoonid. Näo valimise ja jälitamise funktsioon võimaldab valida konkreetse inimese võttel põhisubjektiks. Näotuvastusega iseavaja teeb grupifotode jäädvustamise lihtsaks, tehes foto alles siis, kui kaadris tuvastatakse lisainimene.

Ei punastele silmadele!
Automaatne punasilmavähendus laseb mugavalt parandada punasilmaefekti, mille põhjustab välklambiga inimeste pildistamine. Punasilmavähendust on võimalik rakendada nii pildistamise ajal kui ka pärast pilte vaadates.

2,5" LCD-ekraan ja optiline pildiotsija
Ere 2,5" vedelkristallekraan võimaldab lihtsat fotode ja videote vaatamist. Lisaks on kadreerimisel võimalik kasutada ka optilist pildiotsijat.

Ei udustele piltidele!
PowerShot A2100 IS võitleb uduste piltidega kasutades liikumise tuvastamise tehnoloogiat. Auto ISO ja automaatrežiimi kasutamisel kasutatakse erinevaid tehnoloogiaid, et tuvastada kaamera ja subjekti liikumine. Seejärel valib kaamera ISO tundlikkuse, mis annab selle võtte puhul parima kvaliteediga pildi.

DIGIC 4 kujutisetöötlusprotsessor
Canoni DIGIC 4 protsessor võimaldab eriti kiiret kujutisetöötlust, kaamera reageerimist, ületamatut pildikvaliteeti ning erksaid ja rikkaid värve. Canoni edasiarendatud müravähendus võimaldab ka kõrgete ISO tundlikkuste kasutamisel salvestada rikkalikke värvidega, detailseid fotosid. DIGIC 4 protsessor kasutab ka funktsiooni i-Contrast, mis võimaldab keerulistes valgustingimustes saada kontrastseid ning detailsemaid fotosid.

Kompaktne disain ja 3 värvivariatsiooni
Kompaktne ja kerge PowerShot A1100 IS on kiire ning lihtsalt kasutatav kaamera, mis on saadaval kolmes värvitoonis: sinine, roosa või hõbedane.

VGA-lahutusega videod ning LP-režiim
Rikasta oma fotokogu VGA-lahutusega videoklippidega. Olemas on ka spetsiaalne LP-režiim, mis võimaldab salvestada sama mahuga mälukaardile kaks korda rohkem videot.