NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
PowerShot A300

PowerShot A300

Canon PowerShot A300 kaamerat iseloomustavad kõrge lahutusvõime, muljetavaldavad funktsioonid, kuni 3 minuti pikkuste videolõikude salvestamise võimalus ning kuni 3,2 megapikslised pildid.

PowerShot A300 on varustatud 33 mm f/3.6 (35 mm filmi vaste) objektiiviga, mis sobib suurepäraselt panoraamvõtete ja rühmapiltide tegemiseks ning üldfotograafia jaoks. Kaamera 5,1x digitaalne zoom võimaldab suurendada kujutist kuni fookuskauguseni 168 mm (35 mm filmi vaste).
Hõbedase korpusega stiilsel PowerShot A300 kaameral on liikuv objektiivikaas ning ümarad nurgad, mis teevad kaamera väljanägemise atraktiivseks ja moodsaks.

PowerShot A300 kaamera salvestab pilte lahutusvõimega kuni 2048 x 1536 pikslit, mis tähendab, et saad printida fotosid välja isegi A4-formaadis. Kaamera 5-punkti AiAF-iseteravustamine kindlustab, et pildistatav objekt on korralikult teravustatud isegi siis, kui see ei asu kaadri keskel.
Iga pildi juurde on võimalik salvestada kuni 60 sekundi pikkune heliteade ning videorežiimis saab salvestada kuni 3 minuti pikkusi videolõike koos heliga. Suure lahutusvõimega videorežiimis on võimalik salvestada kuni 30 sekundi pikkusi VGA-lahutusvõimega videolõike.

PowerShot A300 kaameras on kasutatud täpsete värvide ja detailsete kujutiste saamiseks Canoni DIGIC (DIGital Imaging Core) kujutisetöötlusprotsessorit. Kaamera DIGIC-protsessor suudab kiiresti töödelda valguse mõõtmise ja teravustamise infot ning otsustada millist objekti pildistatakse. Tänu sellele infole suudab PowerShot A300 kasutada optimaalseid säri, värvitasakaalu ja iseteravustamise määranguid. Lisaks suudab PowerShot A300 määrata, millises asendis kaamerat kasutatakse ning pöörata automaatselt pildid ekraanil vaatamiseks õigetpidi.
Tänu PowerShot A300 lihtsale menüüsüsteemile on võtterežiimide valimine mugav, näiteks saad kiirelt valida seepia-efektiga, mustvalgelt või erksate värvitoonidega salvestamise. Erinevates tingimustes pildistamiseks saad valida säriaja vahemikust 1-1/2000 sekundit ja valgustundlikkuse vahemikust ISO 50-400.

Loomulikult toetab PowerShot A300 Canoni otseprintimise süsteemi, mille abil saab kaamera ühendada otse Canoni tindipritsprinteriga või kaardi-fotoprinteriga. Kasutaja saab määrata kaamerast koopiate arvu, kujutise kärpimise määrangud ning prindiformaadi. Lisaks kõigele eelnevale saavad kasutajad ligipääsu CANON iMAGE GATEWAY veebi-fotoalbumi süsteemile, kuhu on võimalik pilte salvestada ning ka teistele näidata.

Kaameraga on kaasas 16 MB CF-kaart, USB-kaabel ja Canoni ZoomBrowser EX (Windows), ImageBrowser (Mac), PhotoRecord, PhotoStitch ja RemoteCapture programmid. Kuna kaamera on PTP-ühilduv, siis ei ole vaja Windows XP või MAC OS X operatsioonisüsteemides kasutada eraldi draivereid.