NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PowerShot A310

Võta digitaalkaamera ja täienda seda uusima tehnoloogiaga - oledki saanud uue PowerShot A310 kaamera. See silmapaistva pildikvaliteediga ja mitmekülgne kaamera on äärmiselt hõlpsastikasutatav – pead ainult valima kaadri ja vajutama nupule. Kes ütles, et digitaalfotograafia peab keeruline olema?

Tuginedes kuuekümne aasta pikkusele kogemusele optikavaldkonnas ja Canoni täiustatud pilditehnoloogiale tagab see lihtne kaamera suurepärased tulemused igal korral. Selle mitmekülgsete funktsioonidega varustatud kaamera 3,2-megapiksline sensor jäädvustab kõik pildid viimse detailini ning võimaldab printida fotosid kuni A4-formaadis.

Hõlpsad võtterežiimid
Kõik PowerShot A310 funktsioonid on kavandatud selleks, et saaksid teha kerge vaevaga paremaid fotosid. Sa ei pea hakkama kasutusjuhendit lappama, kui kõik on pildistamiseks valmis.

Digitaalne zoom
Digitaalne zoom, mis on reguleeritav lainurk-asendist 5,1-kordse suurenduseni, toob sajad pildid sulle mugavasse lähedusse.

5 punkti intelligentne iseteravustamine
Suure jõudlusega 5 punkti intelligentse iseteravustamise funktsioon võimaldab laitmatult teravustada ja säritada ka kaadri serva jäävaid objekte.

Lähivõtted
Selle funktsiooniga saad teravustada kuni 5cm kaugusel olevaid objekte.

Videorežiim
PowerShot A310 kaameraga saad salvestada kuni 3-minutilisi heliga videolõike. Saad videolõike mugavalt taasesitada ja redigeerida kaamera 1,5" vedelkristallekraanil.

Vaata neid esimesena. Prindi neid kiiremini.
Fotode printimine PowerShot A310 kaameraga käib kiiresti ja lihtsalt. PictBridge-ühilduvus võimaldab printida otse kõikide PictBridge-ühilduvate printeritega, kuid peale selle toetab kaamera ka kõiki Canoni fotoprintereid ja tindipritsprintereid.
Lihtsalt ühenda kaamera soovitud printeriga ja siirdu Prindi/jaga-nupuga otse ‘printimise ja allalaadimise’ menüüsse. Seal saad dokumendifoto funktsiooniga ka dokumendifotosid printida. Video printimise funktsioon aga võimaldab printida välja kaadreid videolõikudest. Ülimalt lõbus ja mugav on hoida täisvärvilist paberile prinditud fotot vaid paar minutit pärast selle jäädvustamist.

Jaga oma elamusi
Salvesta fotod arvutisse, saada e-postiga sõpradele või jaga internetis. Seda võimaldavad Canoni ZoomBrowser EX (Windowsi jaoks) ja ImageBrowser (Macintoshi jaoks) programmid, mis kuuluvad PowerShot A310 standardvarustusse.