NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PowerShot A3100 IS hõbedane

Nutika ning kompaktse PowerShot A3100 IS saleda ja kerge kaaluga kere sisse pakitud Canon'i kujutistehnoloogia tagab kvaliteetsed pildid ning kaamera erinevad võtterežiimid muudavad A3100 IS kasutamise imelihtsaks.

• Kompaktne, lihtne kasutada
• 12,1 megapikslit
• 4x suum ja optiline pildistabilisaator
• 2,7" LCD-ekraan
• Nutikas automaatrežiim ning võtte tuvastamise tehnoloogia
• Optiline pildistabilisaator ja liikumise tuvastamise tehnoloogia
• Metallist korpus kolmes erinevas värvitoonis
• Super Vivid ja Postri efektid, FaceSelf-Timer
• DIGIC III protsessor
• Liitium akud
• VGA-lahutusvõimega videoklipid


12,1 megapikslit
12,1 megapiksline sensor salvestab iga hetke väga detailselt. Fotosid saab printida kuni A2 formaadis või neid kärpida, et kompositsiooni muuta.

4x optiline suum
4x optiline suum võimaldab ka kaugel asuvad subjektid lähemale tuua ning pakub palju kadreerimisvõimalusi. Canoni optiline pildistabilisaator hoiab pildid teravad kompenseerides kaamera värisemist.

2,7" LCD-ekraan
Suur ja ere 2,7" vedelkristallekraan teeb kadreerimise, fotode vaatamise ning jagamise lihtsaks.

Muretu pildistamine
Tark automaatrežiim kasutab intelligentset võtte tuvastamise tehnoloogiat, et määrata subjekti heledus, kontrast, kaugus ja üldine värvsus, seejärel valib antud võtteks sobivaima seadistuse. Lihtne režiim vähendab ekraanil kujutatavate ikoonide arvu ning desaktiveerib kõik nupud peale kõige vajalikemate.

Lihtsam kasutus
Näpunäidete režiimil selgitatakse põhilisi aspekte mida tuleks meeles pidada pildistamisel, taasesitusel ja menüüs liikumisel.

Liikumise tuvastamise tehnoloogia
PowerShot A3100 IS võitleb uduste piltidega kasutades liikumise tuvastamise tehnoloogiat. Auto ISO ja automaatrežiimi kasutamisel kasutatakse erinevaid tehnoloogiaid, et tuvastada kaamera ja subjekti liikumine. Seejärel valib kaamera ISO tundlikkuse, mis annab selle võtte puhul parima kvaliteediga pildi.

Näotuvastustehnoloogia
Erinevate näotuvastustehnoloogiate komplekt võimaldab tuvastada kaadris mitu nägu ning kohandada selle järgi fookuse, säri, välke ning valgetasakaalu sätted. Niimoodi on tagatud optimaalsed tulemused ja naturaalsed nahatoonid. Näotuvastusega iseavaja teeb grupifotode jäädvustamise lihtsaks, tehes foto alles siis, kui kaadris tuvastatakse lisainimene. Automaatne punasilmavähendus eemaldab punasilmaefekti, mille põhjustab välklambiga inimeste pildistamine.

18 võtterežiimi
PowerShot A3100 IS 18 võtterežiimi hulgas on näiteks Hämaras pildistamise režiim, Super Vivid, mis lisab piltide värvidele ilmekust ning Poster Effect, mis vähendab piltidel olevate värvide arvu, saavutamaks retro, postrilaadse efekti.

Sale ja värviline
PoweShot A3100 IS sale ja stiilne kere koos metallist korpuse ning särava viimistlusega on saadaval kolmes erinevas värvitoonis.

DIGIC III kujutisetöötlusprotsessor
Lisaks intelligentsetele kaameratehnoloogiatele nagu Smart Auto, võimaldab Canoni DIGIC III protsessor ka palju kiiremat reageerimist, suurepärast pildikvaliteeti, vähem müra ning täpsemaid ja kontrastsemaid värve.

Toide
Kaameraga on kaasas ka Canon'i liitium aku ja laadija.

VGA-lahutusega videod ning LP-režiim
Rikasta oma fotokogu 30-kaadrit sekundis VGA-lahutusega videoklippidega. LP-režiim(Long Play) võimaldab salvestada sama mahuga mälukaardile kaks korda rohkem videot.