NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PowerShot A400 oranž

PowerShot A400 3,2 megapikslise kaamera 2,2x optiline zoom ja DIGIC protsessor tagavad suurepärase pildikvaliteedi. Suure jõudlusega 9 punkti AiAF iseteravustamine, intelligentne orientatsiooniandur ja 12 võtterežiimi tagavad, et ka keerulisemates tingimustes pildistamine annab suurepäraseid tulemusi.

Zoomi kõrge kvaliteediga pildid endale lähemale
A400 rakendab kõrge pildikvaliteedi tagamiseks sama tehnoloogiat, mida Canoni professionaalsed digitaalsed kompaktkaameradki –DIGIC-protsessor ja iSAPS. DIGIC-protsessor integreerib kõik kujutisetöötlusalgoritmid ühele kiibile, mis tõstab salvestuskiirust, vähendab katiku viite miinimumini, parandab pildikvaliteeti ja muudab värvid ühtlaselt täpseks ja loomulikuks. iSAPS analüüsib kaamerasisese fotograafi assistendina foto tüübi määramiseks selliseid kompositsioonifaktoreid nagu zoomi asend ja kaadri heledustase. Selle tulemuseks on kiirem iseteravustamine, täpsem automaatsäri ja ühtlasem valge tasakaal.
Kõrgkvaliteetse 2,2x optilise zoomiga objektiivi fookuskaugus on 45 –100 mm, tänu millele sobib A400 eriti hästi portreevõtete tegemiseks. 5 cm lähivõttefunktsiooniga on ka lähivõtete tegemine lihtne.

Kasutamist hõlbustavad funktsioonid
Isegi kogenud ja nõudlikumaid fotograafe rahuldavate funktsioonidega A400 on samas kergesti käsitsetav ka algajate kaamerakasutajate poolt. 9 punkti intelligentse iseteravustamise funktsioon teravustab kaadri servades asuvaid objekte kiiresti ja täpselt ning kaamera saab lülitada ka ühe (keskmise) punkti teravustamisele. Iseteravustamise lisavalgusti aga hõlbustab hämaras teravustamist.
12 erineva võtterežiimiga õnnestub soovitud pildi tegemine iga kord. Lisaks automaat-, käsi-, Stitch Assist ja videorežiimidele on kaameral erilistes võtteolukordades pildistamiseks valge tasakaalu, säri ja muude määrangute optimaalsele tasemele reguleerimiseks 8 ‘spetsiaalvõtete režiimi’, sealhulgas režiimid portreede, öiste võtete, ilutulestiku, lehestiku, liiva, lume, vee all ja siseruumides pildistamiseks.
Intelligentne orientatsiooniandur määrab, kas kaamerat hoitakse pildistamise ajal horisontaalselt või vertikaalselt. Lisaks piltide õigetpidi kuvamisele aitab see funktsioon ka optimaalseid iseteravustamise, automaatse särimõõtmise ja valge tasakaalu reguleerimise määranguid valida.

Lõbus kaaslane
Värviline korpus täiustab kaamera moodsat disaini – võimalik on valida hõbedase, taevasinise, kevadrohelise ja loojangukuldse vahel. Kuna A400 kasutab salvestamiseks SD-mälukaarti, on see oma eelkäijast umbes 10% kergem ja 11% väiksem (vaatamata lisandunud zoomobjektiivile), niisiis on seda mugav kõikjale kaasa võtta. Lisavarustusse kuuluv ilmastikukindel korpus võimaldab kaamerat pildistamisel kaitsta nii suusatades, surfides, snorgeldades kui koguni ka sukeldudes (korpus on kuni 3 m sügavuses veekindel).
A400 suudab salvestada kuni 3-minutilisi (uues VGA režiimis kuni 30-sekundilisi) heliga videolõike ja neid ka taasesitada. Kõiki videolõike saab kärpida ja monteerida otse kaameras ning videolõikude või fotode vaatamiseks on võimalik kaamera hõlpsalt televiisoriga ühendada.

Hõlbustatud otseprintimine
Kaamera on varustatud Canoni Prindi/jaga-nupuga, mille tuli süttib kaamera USB-liidese ühendamisel PictBridge-ühilduva printeri või Windows arvutiga. Kaamera ekraanil kuvatava pildi printimiseks (vastavalt printeri PictBridge või Direct Printer algmäärangutele) või piltide automaatselt arvutisse siirdamiseks tuleb Prindi/jaga-nupule vajutada, kui selle tuli põleb. Ühendatult Canoni kompakt-fotoprinteriga võimaldab kaamera/printeri kombinatsioon ka videokaadrite (videolõigu järjestikuste kaadrite printimist pisipiltidena ühele lehele) ja (passipildi tüüpi) dokumendifotode printimist.

Lai tarkvaravalik
Kaamerakomplekti kuuluv tarkvarapakett sisaldab muuhulgas ka sirvimis- ja printimisprogramme ZoomBrowser EX (Windows) ning ImageBrowser (Mac). Lisaks on kaameraga kaasas ka sellised programmid nagu PhotoStitch ning fotode ja piltide töötlemiseks ArcSoft PhotoImpression ja VideoImpression.
A400 kasutajaliidest on lihtne kasutada ja see lisab kaamerale 2 uut menüükeelt – portugali ja vene keele – millega koos on kaameral menüükeeli 14.