NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PowerShot A4000 IS hõbedane

Kasutades 8x optilist laia nurgaga suumi, intelligentset pildistabilisaatorit ja nutikat automaatrežiimi kindlustate kaameraga PowerShot A4000 IS selged ja teravad fotod ning HD-videod. Väikesemõõtmeline kaamera võimaldab salvestada iga hetke lihtsalt ja kvaliteetselt.

• 16 megapikslit
• 28mm objektiiv, 8x suum
• 7.5 cm (3.0") LCD-ekraan
• metalne korpus
• nutikas automaatrežiim, lihtsustatud režiim ja näpunäited
• HD-videod (720p) koos eraldi Movie-nupuga
• optiline pildistabilisaator
• Live View Control ja Creative Filters efektid
• näotuvastus ja automaatne punasilmsuse parendus
• liitium-ioon aku NB 11L

28mm lainurkobjektiiv, 8x optiline suum
Canoni 8x optilise suumiga 28mm lainurkobjektiiv teeb maastike ja kaugete objektide kadreerimise lihtsaks. Digitaalse suumiga kombineerituna on võimalik kasutada kuni 32x suurendust.

16,0 megapikslit
Suure lahutusega sensor salvestab iga hetke väga detailselt. Fotosid saab printida kuni väga suures formaadis (A3+) või neid kärpida, et kompositsiooni muuta.

Intelligentne pildistabilisaator
Intelligentne pildistabilisaator toob kaamera võimekuse täielikult esile. Nutikas pildistabilisaator valib kuue optilise pildistabilisaatori režiimi hulgast just sinu stseeni jaoks sobiva. Nii ei teki liikumisest tingitud hägusust ning fotod ja videod tulevad teravad ja detailsed.

Suur 7,5 cm (3.0") LCD-ekraan
Suur ja ere 3.0" vedelkristallekraan teeb ühtmoodi lihtsaks nii kadreerimise, piltide vaatamise kui ka sõpradega jagamise.

Õhuke metallkorpus
Kaamera on väike ja stiilne, nii et seda on kõikjale mugav kaasa võtta.

Nutikas automaatrežiim (32 stseeni)
Smart Auto režiimiga saate ideaalse pildi kõigest ühe nupuvajutusega. Kaamera valib automaatselt 32-st režiimist optimaalseima.

HD-videod ja dünaamiline pildistabilisaator
Salvesta kvaliteetseid videoklippe (720p) ühe nupuvajutusega. Arukas pildistabilisaator kasutab kaamera optilist pildistabilisaatorit, et vähendada liikumisel tekkivat värisemist.

Abi nupp
Abi nupuga saab kiiresti selged juhised kaamera ja selle erinevate funktsioonide kasutamisest.

Loomingulised filtrid ja miniatuurefekt
Erinevad loomingulised filtrid annavad katsetamis- ja avastamisrõõmu. Näiteks, saab valida kalasilmobjektiivi moonutust matkiva kalasilmaefekti (Fish-eye), värvide küllastust tugevdava ülierksa efekti (Super Vivid), retrohõngulise posterefekti (Poster), mängukaamera (Toy Camera) ja mustvalge (Monochrome) efekti vahel. Miniatuurefektiga filmimisel või pildistamisel jääb mulje aga miniatuursest mudelist.

Live View Control ja näotuvastustehnoloogia
Live View Control abil saate kadreerimisel muuta erinevaid pildiseadistusi. Näotuvastustehnoloogia tuvastab kaadris kuni 35 nägu ning hoolitseb selle eest, et inimesed püsiksid fookuses ja optimaalseima heledusega. Punasilmsus eemaldatakse automaatselt pärast võtet või foto taasesitusel.