NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PowerShot A430 kuldne

Kompaktne, odav ja lihtsalt kasutatav PowerShot A430 on ideaalne kaamera esmakordsele ostjale, kes otsib endale truud abilist reisifotode tegemiseks. Valida võid 4 erineva värvi vahel, et su kaamera sobiks just täpselt sinu isiksusega.

• 4x optiline zoom
• 4,0 Megapikslise lahutusvõimega CCD sensor
• DIGIC II kujutisetöötlusprotsessor ja iSAPS tehnoloogia
• 15 erinevat võtterežiimi ja "Minu värvid"
• VGA lahutusega video koos heliga
• 9-punkti AiAF autofookus ja 1cm Super Makro režiim
• Laiekraan salvestamine
• 1,8" vedelkristallekraan
• PictBridge ühilduvus ja Prindi/Jaga klahv
• Kaasas tarkvara

4,0 Megapikslit
4,0 Megapikslise lahutusvõime tähendab seda, et võid oma pilte printida suuremalt kui A3 paberileht ja ikka saada fotolaborist parema tulemuse.

4x optiline zoom
PowerShot A430 4x optiline zoom annab sulle võimaluse pildistada kaugel asuvaid objekte suuremalt ilma, et peaksid seda kompenseerima pildikvaliteedi arvelt. Kombineerituna digitaalse zoomina on võimalik saavutada kuni 14x zoom.

Tehnoloogia viimane sõna
DIGIC II protsessor töötleb värve ülima täpsusega, ning tagab selle, et sa ei peaks kaamera järel ootama. iSAPS tehnoloogia abil analüüsitakse hoolikalt igat stseeni ja optimiseeritakse enne võtet kaamera seaded, et kindlustada selle, et fotod tuleksid välja alati suurepärased. 9-punkti AiAF tagab, et pildistatav objekt oleks terav olenemata ta asukohast kaadris. Super Makro režiim võimaldab pildistada objekte kuni 1cm läheduselt.

Võtterežiimid ja "Minu värvid"
Valik 15 võtterežiimi hulgast kindlustab, et sa ei jää fotode tegemisel hätta ka kõige ebameeldivamates tingimustes. Spetsiaalseid võtterežiime tihemini juhtuvateks valgustingimusteks on 8. Spetsiaalsed režiimid nagu näiteks "Rannas" ja "Vee all" aitavad kõvasti keerukates valgustingimustes. Minu värvide" (My Colours) abil saad piltidele lisada huvitavaid efekte nii enne kui ka pärast pildistamist.

Videoklipid koos heliga
Filmi eriti pikki videoklippe ning vaata neid seejärel televiisoriekraanil koos pere ja sõpradega.

Silmapaistvad panoraamfotod
Pildista fotosid 16:9 formaadis, et vaadata neid laiekraan-televiisoris või printida neid laiformaat paberile kasutades Selhpy CP fotoprinterit - ideaalne panoraamfotode tegemiseks.

1,8" LCD
1,8" vedelkristallekraanil on lai vaatenurk, et pilte saaks vaadata ka koos sõpradega. "Night-display" režiim kergendab aga tunduvalt pimeduses pildistamist. Kompositsiooniga aitab ruudujoonega eelvaaterežiim.

Lihtne otseprintimine
Ühenda kaamera Pictbridge otseprintimist toetava printeriga ja sul ei lähe fotolaborist parema kvaliteediga piltide printimiseks enam arvutit vaja - lihtsalt vajuta Prindi/Jaga klahvi kaameral.

Lai tarkvaravalik
Kaamerakomplekti kuuluv tarkvarapakett sisaldab muuhulgas ka sirvimis- ja printimisprogramme ZoomBrowser EX (Windows) ning ImageBrowser (Mac). Kaamerate ostjail on õigus saada CANON iMAGE GATEWAY liikmeks, millega neile võimaldatakse 100MB kettaruumi piltide üleslaadimiseks ja jagamiseks ning toetatakse minu-kaamera (My Camera) funktsiooni, mis võimaldab kasutajatel oma kaamerasätteid veelgi enam individualiseerida.