NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PowerShot A480 hõbedane

Selles taskukohase hinnaga intuitiivses ja lõbusas kaameras kasutatakse Canoni teadmisi, et võimaldada kõikidel jäädvustada 10 megapiksliseid fotosid. PowerShot A480 on piisavalt kerge ja kompaktne, et mahtuda igasse taskusse.

• 10,0 megapikslit
• Kompaktne, lihtsalt kasutatav kerge kaamera
• 3,3x optiline suum
• DIGIC III kujutisetöötlusprotsessor
• 15 võttereziimi
• 1 cm makrorežiim
• Edasiarendatud näotuvastusrežiim
• Automaatne punasilmavähendus
• Liikumise tuvastamise tehnoloogia
• 2,5" vedelkristallekraan
• VGA-lahutusega videoklipid ja LP-režiim

10,0 megapikslit
10,0 megapiksline sensor salvestab iga hetke väga detailselt. Fotosid saab printida kuni A3+ formaadis või neid kärpida, et kompositsiooni muuta.


Kompaktne ja värviline
Taskusse mahtumiseks piisavalt kerge ja kompaktne PowerShot A480 on klassikalise, stiilse disainiga. Lihtsa ja intuitiivse nupustikuga kaamerat on võimalik soetada mitmes erinevas värvitoonis.

3,3x optiline suum
Canoni 3,3x optilise suumiga objektiiv teeb kadreerimise lihtsaks. Digitaalse suumiga kombineerituna on võimalik kasutada kuni 13x suurendus.

DIGIC III kujutisetöötlusprotsessor
Lisaks näotuvastustehnoloogiale võimaldab Canoni DIGIC III protsessor ka palju kiiremat reageerimist ja täpsemaid ja kontrastsemaid värve. DIGIC III kasutab ka edasiarendatud müravähendust, mis võimaldab ka kõrge ISO tundlikkusega fotosid salvestada teravate ja kontrastsetena.

15 võtterežiimi
Laia valiku võtterežiimide hulgas on ka näiteks spetsiaalne laste ning lemmikloomade pildistamiseks mõeldud erirežiim ja öövõtterežiim. Lihtsalt valige, mida te pildistate ning kaamera optimeerib kõik ülejäänud sätted, et saaksite alati perfektse tulemuse.

1 cm makrorežiim
Spetsiaalne 1cm supermakro režiim võimaldab jäädvustada ka pisimaid detaile ning fookustada kõigest 1 cm kaugusele

Suurepärane grupifotodeks
Erinevaid näotuvastustehnoloogiaid sisaldav PowerShot A480 tuvastab kuni 9 nägu ning kohandab vastavalt sellele fookuse, säri ja valgetasakaalu sätted, et tagada optimaalsed tulemused ning naturaalsed nahatoonid.

Ei punastele silmadele!
Automaatne punasilmavähendus laseb mugavalt parandada punasilmaefekti, mille põhjustab välklambiga inimeste pildistamine. Punasilmavähendust on võimalik rakendada nii pildistamise ajal kui ka pärast pilte vaadates.

Liikumise tuvastamise tehnoloogia
Liikumise tuvastamise tehnoloogia kasutab võtteandmeid ning stseeni heledus, et määrata väga täpselt subjekti liikumine. Seejärel rakendab kaamera automaatselt optimaalse ISO tundlikkuse, et vähendada udusust ning maksimeerida pildikvaliteeti.

2,5" LCD-ekraan
Ere 2,5" vedelkristallekraan teeb ühtmoodi lihtsaks nii kadreerimise, piltide vaatamise kui ka sõpradega jagamise. Öörežiim parandab ekraani vaadatavust pimedas ning valitav ruudustikukuva aitab kompositsiooni paika seadmisel.

VGA-lahutusega videod ning LP-režiim
Rikasta oma fotokogu VGA-lahutusega videoklippidega. Olemas on ka spetsiaalne LP-režiim, mis võimaldab salvestada sama mahuga mälukaardile kaks korda rohkem videot.