NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PowerShot A495 sinine

Taskukohane, lihtsasti kasutatav ja lõbus PowerShot A495 on saadaval kolmes erinevas värvitoonis ning tänu selle kergele kaalule ning saledale disainile mahub see mugavalt taskusse.

• 10,0 megapikslit
• 3,3x optiline suum
• 2,5" vedelkristallekraan
• Smart Auto intelligentne režiim
• Kompaktne kaamera kolmes värvitoonis
• Hämaras pildistamise, Super Vivid ja Postri efektid
• Näotuvastus ja punasilmsuse vähendamise režiimid
• DIGIC III kujutisetöötlusprotsessor
• Liikumise tuvastamise tehnoloogia
• VGA-lahutusega videoklipid ja LP-režiim


10,0 megapikslit
10,0 megapiksline sensor salvestab iga hetke väga detailselt. Fotosid saab printida kuni A3+ formaadis või neid kärpida, et kompositsiooni muuta.

3,3x optiline suum
Canoni 3,3x optilise suumiga objektiiv teeb kadreerimise lihtsaks. Digitaalse suumiga kombineerituna on võimalik kasutada kuni 13x suurendus.

2,5" LCD-ekraan
Ere 2,5" vedelkristallekraan teeb ühtmoodi lihtsaks nii kadreerimise, piltide vaatamise kui ka sõpradega jagamise.

Tark automaatrežiim
Smart Auto režiim kasutab võtte tuvastamis tehnoloogiat, et leida pildistamiseks sobiv režiim, selleks analüüsib kaamera pildistatava heledust, kontrasti, vahemaad ning üleüldist värvust. Kaamera valib automaatselt 18-st režiimist optimaalseima. Lisaks kontrollib Smart Auto režiim ka välgu säri, seadistades selle parimate tulemuste saavutamiseks.

Nägus ja lihtsasti kasutatav
Kolmes erinevas värvitoonis saadav PowerShot A495 on saleda ja kerge kaalulise disainiga. Tänu kaamera lihtsale ja loogilisele nuppude paigutusele pole olenemata vanusest kaamera kasutamine kellelegi keeruline.

16 võtterežiimi
Laia valiku võtterežiimide hulgas on näiteks Hämaras pildistamise režiim, Super Vivid, mis lisab piltide värvidele ilmekust ning Poster Effect, mis vähendab piltidel olevate värvide arvu, saavutamaks retro, postrilaadse efekti.

Näotuvastustehnoloogia
Erinevaid näotuvastustehnoloogiaid sisaldav PowerShot A495 tuvastab võttes paiknevad näod ning kohandab vastavalt sellele fookuse, säri, välgu ja valgetasakaalu sätted, et tagada optimaalsed tulemused ning naturaalsed nahatoonid. FaceSelf-Timer muudab grupipiltide tegemise lihtsaks, iseavaja pildistab alles pärast seda, kui kaadrisse on lisandunud veel üks nägu.
Automaatne punasilmavähendus laseb mugavalt parandada punasilmaefekti, mille põhjustab välklambiga inimeste pildistamine.

DIGIC III kujutisetöötlusprotsessor
Lisaks intelligentsetele kaameratehnoloogiatele nagu Smart Auto, võimaldab Canoni DIGIC III protsessor ka palju kiiremat reageerimist, suurepärast pildikvaliteeti, vähem müra ning täpsemaid ja kontrastsemaid värve.

Liikumise tuvastamise tehnoloogia
Liikumise tuvastamise tehnoloogia rakendub Smart Auto võtterežiimil, see kasutab võtteandmeid ning stseeni heledus, et määrata väga täpselt subjekti liikumine. Seejärel rakendab kaamera automaatselt optimaalse ISO tundlikkuse, et vähendada udusust ning maksimeerida pildikvaliteeti.

VGA-lahutusega videod ning LP-režiim
Rikasta oma fotokogu 30-kaadrit sekundis VGA-lahutusega videoklippidega. LP-režiim(Long Play) võimaldab salvestada sama mahuga mälukaardile kaks korda rohkem videot.