NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PowerShot A540

6,0 Megapikslise lahutusvõimega PowerShot A540 pakub kasutajatele laia valikut võtterežiime ja ka manuaalset kontrolli kaamera üle, et saaksid avastada oma loomingulist külge. Suurelt 2,5" vedelkristallekraanilt oma piltide vaatamine koos sõpradega on sama lõbus kui nende tegemine.

• 4x optiline zoom
• 6,0 Megapikslise lahutusvõimega CCD sensor
• DIGIC II, iSAPS ja 9-punkti AiAF autofookus
• ISO 800
• Laiekraan salvestamine
• VGA lahutusega video 30 kaadrit/sekundis
• Suur 2,5" vedelkristallekraan
• Lai valik lisaseadmeid
• PictBridge ühilduvus ja Prindi/Jaga klahv
• Kaasas tarkvara

Suur lahutusvõime
6,0 Megapikslise lahutusvõimega CCD sensori abil tehtud fotodel on näha ka pisimad detailid, et võiksid ka pilti suurendades saada teravad väljatrükid.

4x optiline zoom
PowerShot A540 4x optiline zoom annab sulle võimaluse pildistada kaugel asuvaid objekte suuremalt ilma, et peaksid seda kompenseerima pildikvaliteedi arvelt. Kombineerituna digitaalse zoomina on võimalik saavutada kuni 16x zoom.

Tehnoloogia viimane sõna
DIGIC II protsessor töötleb värve ülima täpsusega, ning tagab selle, et sa ei peaks kaamera järel ootama. iSAPS tehnoloogia abil analüüsitakse hoolikalt igat stseeni ja optimiseeritakse enne võtet kaamera seaded, et kindlustada selle, et fotod tuleksid välja alati suurepärased. FlexiZone AF/AE võimaldab sul seada kaadris fookuspunkti ükskõik kuhu. 9-punkti AiAF autofookussüsteem aitab sind siis, kui sul pole aega või tahtmist fookuspunkti ise seada - võid muretult teha fotosid ka täisautomaatrežiimil.

Võtterežiimid ja "Minu värvid"
Valik 20 võtterežiimi hulgast ja võimalus ka täismanuaalseks kaamera juhtimiseks kindlustab, et sa ei jää fotode tegemisel hätta ka kõige ebameeldivamates tingimustes. Spetsiaalseid võtterežiime tihemini juhtuvateks valgustingimusteks on 10. Spetsiaalsed režiimid nagu näiteks "Rannas" ja "Vee all" aitavad kõvasti keerukates valgustingimustes. Minu värvide" (My Colours) abil saad piltidele lisada huvitavaid efekte nii enne kui ka pärast pildistamist.

Kvaliteetne videofunktsioon
PowerShot A540 võimaldab salvestada videot lahutusega 640 x 480 pikslit (30 kaadrit sekundis) ja niimoodi kuni 60 minutit järjest. Täiesti uus võimalus on ka video salvestamine 60 kaadrit sekundis. Suurepärane näiteks sportlastele, kes saavad oma trenni salvestada ja pärast aegluubis täpselt oma igat liigutust jälgida.

ISO 800
ISO800 kiirus võimaldab sul ka siseruumides ja halva valguse korral pildistada ilma välku kasutamata. ISO800 kiirus võimaldab pildistada kiirema säriajaga, mis vähendab võimalusi, et pildid tulevad udused.

Silmapaistvad panoraamfotod
Pildista fotosid 16:9 formaadis, et vaadata neid laiekraan-televiisoris või printida neid laiformaat paberile kasutades Selhpy CP fotoprinterit - ideaalne panoraamfotode tegemiseks.

Suur 2,5" LCD
2,5" vedelkristallekraanil on lai vaatenurk, et pilte saaks vaadata ka koos sõpradega. "Night-display" režiim kergendab aga tunduvalt pimeduses pildistamist. Kompositsiooniga aitab ruudujoonega eelvaaterežiim.

Valik lisaseadmeid
Laia valiku lisaseadmete hulgas on näiteks lainurk- ja telekonverter, lisa välklamp ja veekindel korpus allveefotode tegemiseks kuni 40m sügavusel.

Lihtne otseprintimine
Ühenda kaamera Pictbridge otseprintimist toetava printeriga ja sul ei lähe fotolaborist parema kvaliteediga piltide printimiseks enam arvutit vaja - lihtsalt vajuta Prindi/Jaga klahvi kaameral.

Lai tarkvaravalik
Kaamerakomplekti kuuluv tarkvarapakett sisaldab muuhulgas ka sirvimis- ja printimisprogramme ZoomBrowser EX (Windows) ning ImageBrowser (Mac). Kaamerate ostjail on õigus saada CANON iMAGE GATEWAY liikmeks, millega neile võimaldatakse 100MB kettaruumi piltide üleslaadimiseks ja jagamiseks ning toetatakse minu-kaamera (My Camera) funktsiooni, mis võimaldab kasutajatel oma kaamerasätteid veelgi enam individualiseerida.