NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PowerShot A550

PowerShot A550 võtmeomadusteks on ISO800 valgustundlikkus, 7,1 Megapiksline lahutusvõime, 4x optiline zoom. PowerShot A550 on võimekas, taskukohase hinnaga kaamera.

• Enimkasutatavad võtterežiimid kättesaadaval otse pööratavalt valikukettalt
• 7,1 Megapikslit
• 4x optiline zoom
• DIGIC II, iSAPS ja 9-punkti AiAF
• 2,0" LCD ekraan
• 13 võtterežiimi ja "Minu värvid"
• ISO800 valgustundlikkus
• VGA lahutusega videoklipid koos heliga
• PictBridge ja Prindi/Jaga klahv
• Toide AA patareidelt

Lihtne kasutada
Enimkasutatavad võtterežiimid on eraldi väljatoodud ka töörežiimi valikukettale. Seega on lihtne saada ideaalne foto ka toas või öösel pildistades. Uuendatud klahvistik teeb lihtsamaks piltide ettemängimise valiku.

7,1 Megapikslit
Suure 7,1 Megapikslise lahutusvõimega sensor võimaldab fotosid näiteks arvutis töödeldes ümber kadreerida või laiformaadis välja trükkida.

4x optiline zoom
4x optiline zoom võimaldab sul pildistada objekte kaugelt ilma kvaliteedis kaotamata. Koostöös digitaalse zoomiga on võimalik kasutada ka kuni 16x kombineeritud suurendust.

Uusim tehnoloogia
Canoni edasiarendatud DIGIC II protsessor võimaldab Canonile iseloomulikku suurt jõudlust ja tipptasemel kujutisetöötlust. iSAPS analüüsib võttetingimusi, ning valib vastavalt sellele kaamera seadistuse. 9-punkti AiAF autofookus hoiab objekti teravana ka siis, kui objekt ei paikne kaadri keskosas.

2,0" LCD ekraan
2,0" LCD teeb kadreerimise ja piltide vaatamise mugavamaks, ning LCD öörežiim teeb ekraani vaatamise silmadele paremaks öösel pildistades.

Võtterežiimid ja "Minu värvid"
Vali 13 erineva võtterežiimi hulgast, et jäädvustada iga hetk parima kvaliteediga. 8 spetsiaalset võtterežiimi aitavad sind keerulistes valgusoludes ning "Minu värvid" võimaldab reaalajas piltidele ja videoklippidele efekte lisada.

Suurepärased pildid toas ja öösel
ISO800 valgustundlikkus võimaldab õige säritusega pilte teha ka toas või siis kui valgust vähe, ning välku kasutada ei saa või ei soovi. ISO800 võimaldab ka pildistada kiirema säriajaga, ning seega vähendada uduseid pilte, mis käevärina tõttu tehtud.

Heliga videoklipid
Salvesta VGA lahutuse ja heliga videoklippe pikkusega kuni 60 min või mahuga 1GB. Vaata neid otse koos heliga kaamerast või ühenda kaamera televiisoriga.

Otseprintimine
Ühenda PowerShot A550 ükskõik millise PictBridge ühilduva printeriga, ning vajuta Prindi/Jaga nuppu, et printida värviline foto sekunditega. Ühenda kaamera Canoni SELPHY printeriga, ning võid koheselt trükkida ka ID fotosid või stoppkaadreid videoklippidest.

AA patareide mugavus
PowerShot A550 saab oma toite taskukohase hinnaga, kõikjal saadaolevatest AA patareidest, ning seega ei pea sa muretsema, et reisil olles kaamera patareide puudumise tõttu seisma jääb.