NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PowerShot A560

Jäädvusta hetked uue taskukohase hinnaga PowerShot A560 kaameraga. Nüüd on lihtne teha teravaid, naturaalsete toonidega portreefotosid, kuna esmakorselt on PowerShot A-seerias kasutusel DIGIC III protsessor ja näotuvastusega automaatfookust/-säri, ning ISO1600 valgustundlikkus.

• Mugav režiimiketas
• 7,1 Megapikslit ja 4x optiline zoom
• DIGIC III protsessor
• 9-punkti AiAF ja näotuvastuse tehnoloogia
• ISO 1600 ja automaatne kõrge tundlikkus
• 2,5" LCD ekraan
• 14 võtterežiimi ja "Minu värvid"
• VGA lahutusega videoklipid koos heliga
• PictBridge ja Prindi/Jaga klahv

Lihtne kasutada
Sagedamini kasutatavad võtterežiimid on toodud otse PowerShot A560 valikukettale, mis teeb neile ligipääsu mugavamaks ja kiiremaks, kui juhtud võttetingimustesse, kus spetsiaalse režiimi kasutamine võimaldab paremaid tulemusi. Ühe nupuvajutusega ettemängimise ja salvestamise vahel vahetamine võimaldab kiiret piltide kontrolli peale nende tegemist.

7,1 Megapikslit
7,1 Megapiksline sensor reprodutseerib teravaid, kõrge kvaliteediga fotosid, võimaldades suureformaadilisi väljatrükke ja hilisemat ümberkadreerimist fotode töötlemisel.

4x optiline zoom
4x optilise zoomiga objektiiv võimaldab sul tuua subjektid lähemale, ning annab sulle suurema kontrolli kompositsiooni üle. Kombineerituna digitaalse zoomiga on võimalik kuni 16x suurendus.

Uusim tehnoloogia
Canoni DIGIC III kujutisetöötlusprotsessor võimaldab PowerShot A560 suurt kiirust, jõudlust, suurepäraseid väre ja puhtaid, selgeid fotosid ka kõrgetel ISO tundlikkustel. iSAPS tehnolooga analüüsib võtteinformatsiooni ja optimiseerib kaamera võtmeseaded enne igat võtet.

9-punkti AiAF
9-punkti AiAF tagab, et ka objektid, mis ei asu kaadri keskel, oleks fookuses.

Näotuvastusega AF/AE/FE
Näotuvastuse tehnoloogia tuvastab kaadris automaatselt kuni 9 nägu, ning seab vastavalt nendele korrektse fookuse ja säri, ning välgu tugevuse. Näotuvastuse tehnoloogia võimaldab ka punasilmavähendust ettemängimisrežiimis.

ISO 1600 ja automaatne kõrge tundlikkus
PowerShot A560 kõrge ISO tundlikkus võimaldab sul pildistada ka hämaras ilma välklampi kasutamata. Automaatne kõrge ISO seab ISO prioriteediks, et oleks võimalik kasutada võimalikult kiiret säriaega, et vähendada riski saada kaamerast udune pilt.

2,5" LCD ekraan
Suur, ere 2,5" LCD ekraan on ideaalne fotode jagamiseks pere ja sõpradega. Ekraanile kuvatav ruudustik aitab kompositsiooniga, ning öörežiim teeb ekraanil oleva paremini nähtavaks pimedas.

Võtterežiimid ja "Minu värvid"
Vali 14 erineva võtterežiimi hulgast, et saada alati perfektne foto. 6 spetsiaalset võtterežiimi aitavad sind keerukates valgusoludes nagu näiteks rannas, lund või rohelist loodust pildistades. "Minu värvid" teeb mugavaks piltidele värviefektide lisamise.

Kõrge kvaliteedia videoklipid
Salvesta pikki VGA lahutusega videoklippe heliga kaadrilaotuskiirusega 30 kaadrit sekundis. Või kasuta spetsiaalfunktsiooni, et salvestada QVGA lahutusega videoklippe 60 kaadrit sekundis.

Otseprintimine
Ühenda kaamera ükskõik millise PictBridge toega fotoprinteriga, ning prindi fotosid ilma arvuti abita. Selphy CP printer võimaldab mugavalt printida ka ID fotosid või stoppkaadreid videost.