NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PowerShot A720 IS

8,0 Megapiksline PowerShot A720 IS on võimas kaamera kompaktses, taskukohase hinnaga korpuses. ISO1600, 6x optiline zoom ja optiline pildistabilisaator teevad su elu mugavaks.

• 8,0 Megapikslit
• 6x optiline zoom ja optiline pildistabilisaator
• DIGIC III ja näotuvastustehnoloogia
• 9-punkti AiAF ja Flexizone autosäri/-fookus
• 19 võtterežiimi
• 2,5" laia vaatenurgaga LCD-ekraan
• Digitaalne telekonverter ja turvaline zoom
• ISO1600 tundlikkus
• VGA lahutusega videoklipid
• Lai valik lisatarvikuid

6x optiline zoom ja optiline pildistabilisaator
Optiline pildistabilisaator kompenseerib kaamera värisemise ning võimaldab saada selge pildi ka pikemate säriaegadega. Eriti kasulik on pildistabilisaator hämaras pildistamisel. 6x optiline zoom võimaldab paindlikku kadreerimist ning objektiivi spetsiaalne SR vääristus tagab üliterava pildi olenemata fookuskaugusest.

Eriti suur muudetava nurgaga LCD ekraan
2,5" kõrge lahutusvõimega LCD ekraan teeb mugavaks huvitavate nurkade alt pildistamise ja teeb mugavamaks sõpradele fotode näitamise. "Night-display" režiim kergendab aga tunduvalt pimeduses pildistamist.

DIGIC III ja iSAPS
DIGIC III protsessor võimaldab välkkiiret toimimist, suurepärast fotokvaliteeti ja edasiarendatud müravähendust, et kindlustada teravamad, selgemad pildid. iSAPS tehnoloogia analüüsib igat kaadrit, et optimiseerida kaamera põhisätted enne igat võtet.

Näotuvastusega autosäri/-fookus
Näotuvastuse järgi toimiv autofookus ja automaatsäri leiab kaadrist automaatselt inimeste näod, analüüsib kaugust, ning valgusolusid ja leiab optimaalsed sätted, et kõik näod teravad oleks ja mitte ükski poleks neist alavalgustatud. Nägude valimine ja jälitamine võimaldab tuvastatud nägude hulgas leida selle, mille järgi kaamera peaks oma võtmehäälestuse seadistama. Punasilmavähendus taasesitusrežiimis võimaldab korrigeerida pilte otse kaameras.

9-punkti AiAF ja FlexiZone autosäri/-fookus
Naudi paindlikkumat pildistamist erinevate fokusseerimisrežiimide vahel valimisega. Lülita käsitsi fokusseerimise, kiire 9-punkti intelligentse autofookuse (AiAF) või määratava punktiga autosäri/-fookuse (FlexiZone AF/AE) vahel vastavalt oma soovile.

Võtterežiimid ja "Minu värvid"
21 erinevat võtterežiimi kindlustavad, et saaksid väikse vaevaga perfektsed pildid igades oludes. "Minu värvid" võimaldab kasutada huvitavaid värviefekte.

Digitaalne telekonverter ja turvaline zoom
Turvaline zoom võimaldab kasutada täpselt nii suurt digitaalset suurendust, et pildikvaliteet ei langeks. Digitaalne telekonverter käitub kui optiline lisalääts lisades igale pildile automaatselt suurenduse.

ISO1600 ja automaatne ISO tõstmine
ISO1600 valgustundlikkus võimaldab teha teravaid fotosid ka hämaras - ideaalne muuseumides, restoranides ja pidudel, kus välklambi kasutamine keelatud. Kasuta automaatset ISO tundlikkuse nihutamist, et ühe nupuvajutusega hoida ära pildi uduseks muutumine - kaamera tõstab ise automaatselt õigele tasemel, et käevärin pildi tegemist ei segaks.

Sujuvad VGA lahutusega videoklipid
Salvesta kvaliteetseid VGA lahutusega videoklippe. Vali pikendatud salvestusajaga režiim, et mahutada videoklippe mälukaardile 2 korda rohkem.

Lisavarustus
Canon PowerShot 650 IS-iga saab kasutada erinevaid lisatarvikuid nagu näiteks konverterläätsed (lainurk- (0,75 x) ja tele- (2,0 x)). Veekindel korpus võimaldab teha fotosid kuni 40 meetri sügavusel vee all.