NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PowerShot A85

Alates sisselülitamise hetkest pakub kasutajasõbralik ja samas hiilgavalt mitmekülgne 4,0 megapiksliga PowerShot A85 suurepärase kvaliteediga piltide tegemise võimalust. Rannaliivast lumiste mägedeni ja kõik, mis sinna vahepeale jääb - erinevad võtterežiimid tagavad igas olukorras vapustava kvaliteedi. Mitmekülgsed videorežiimid ja lai valik lisavarustust muudavad fotograafia ülimalt lõbusaks tegevuseks.

Lihtne, kuid võimalusterohke
13 võtterežiimi hulgas on ka spetsiaalvõtterežiim, mis võimaldab kuues keerulises pildistamistingimuses suurepäraseid pilte teha (liivarand, ilutulestik, veealune, mets, lumi ja sisetingimused).
Uuendatud 9 punkti AiAF-teravustamissüsteem tagab teravad pildid ka juhul, kui objekt ei asu kaadri keskel. 3x optiline zoom annab digitaalsega kombineerides 11x zoomi ja objektiivi avaarv on f/2.8-4.8.
Spetsiaalselt fotokaamerate jaoks välja töötatud DIGIC protsessor koondab kõik kujutisetöötlusalgoritmid ühele kiibile. Nii saavutatakse kiire töötlemine ja salvestamine, minimaalne katikuviide, optimaalne lahutusvõime ja püsivalt selged, loomulike värvidega pildid. Kaameras rakendatakse ka iSAPS tehnoloogiat – see on kaamerasisene fotograafi assistent, mis kasutab foto tüübi määramiseks selliseid kompositsioonifaktoreid nagu zoomi asend ja kaadri heledustase. Seeläbi saavutatakse kiirem teravustamine, täpsem säri ja õige valge tasakaal.

VGA-videoklipid
Lisaks 3-minutiliste heliga videoklippidele ja video töötlemisele on lisatud ka 30-sekundiliste, kvaliteetsete VGA-videolõikude salvestamise võimalus. Suur 1,8-tolline ekraan teeb jäädvustatu vaatamise märgatavalt lihtsamaks ja nauditavamaks.

Lihtsustatud printimine ja arvutisse laadimine
A85 on varustatud Canoni Prindi/jaga-nupuga, mis võimaldab fotode printimist või arvutisse laadimist vaid ühe vajutusega. Kui kaamera on USB-kaabli abil ühendatud PictBridge-ühilduva printeri või Windows arvutiga, süttib nupul sinine tuli. Kaamera ekraanil kuvatava pildi printimiseks (vastavalt printeri algmäärangutele) või piltide automaatselt arvutisse siirdamiseks tuleb vaid korra nupule vajutada. Olenevalt kaamera seadetest siirdatakse arvutisse kõik, kõik laadimata või käsitsi valitud pildid.

Laiemad otseprintimise võimalused
Ühendatuna Canoni kompakt-fotoprinteriga võimaldab kaamera/printeri kombinatsioon ka videokaadrite ja dokumendifotode printimist. Videokaadrite printimisel jagatakse videolõik kuni 63-ks ühtlase intervalliga kaadriks ning tulemus väljastatakse postkaardi suurusele paberile (100 x 148 mm). See on ideaalne võimalus näiteks spordistseenide liikumise analüüsimiseks. Dokumendifoto prindivõimaluse abil saab ühele lehel printida mitu passipildi suuruses fotot.

Lisavarustus
Kaamera lai lisavarustus annab kaamerale veelgi suurema paindlikkuse erinevates võttetingimustes tegutsemiseks. Lainurk- ja telekonverter laiendavad kaamera fookuskauguste vahemiku 25 mm-st kuni 250 mm-ni ning lähivõtte objektiiv avab võimalused lähifotograafiaks. Kuni 40 m sügavuses pildistamiseks mõeldud veekindel korpus on asendamatu ka surfides, snorgeldades, liivarannal ning isegi suusatamisel. Kaameraga on kaasas 32 MB CompactFlash mälukaart.

Lai tarkvaravalik
Fotode arvutis vaatamiseks, organiseerimiseks ja printimiseks on kaameraga kaasas ZoomBrowser EX (Windows) ja ImageBrowser (Mac) tarkvara. Lisaks on paketis veel PhotoStitch (panoraampiltide loomiseks), ArcSoft PhotoStudio (fototöötluseks) ja VideoImpression (videotöötluseks) programmid. Windows XP või Mac OS X (v10.1/v10.2) süsteemi puhul ei ole kasutajal draiveri pärast üldse vaja muretseda – kaamera ja arvuti vahelise ühenduse eest kannab hoolt Picture Transfer Protocol (PTP) tugi. Windows 98/2000 ja Windows Me jaoks on aga vajalikud draiverid kaameraga kaasas.