NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PowerShot D10

Vee- ja põrutuskindel PowerShot D10 on vastupidav kaamera, millel 12,1 megapiksline sensor ning valik erinevaid lisatarvikuid. See kaamera sobib ideaalselt aktiivset eluviisi harrastavale inimesele.

• Vee-, põrutus-, tolmu- ja külmakindel
• 12,1 megapiksline sensor
• 3x optilist suumi ja optiline pildistabilisaator
• Võtte tuvastamise tehnoloogia
• DIGIC 4 kujutisetöötlusprotsessor
• 2,5" PureColor LCD II vedelkristallekraan
• Liikumise tuvastamise tehnoloogia
• Näotuvastustehnoloogia
• Valikulised rihmad ja esikorpused
• Lai valik võtterežiime

Kaamera, mis suudab sinuga sammu pidada!
PowerShot D10 on ideaalne kaaslane aktiivse eluviisi harrastajale. Olenemata sellest, kas kaamera on kaasas mägedes ronimisel või meres snorgeldamisel, saate alati ideaalsed pildid. Kaamera on veekindel kuni 10 m sügavusel, kannatab kukkumise kuni 1,22 m kõrguselt, töötab ka -10°C juures perfektselt ning on täielikult tolmu eest kaitstud.

12,1 megapikslit
12,1 megapiksline lahutusvõime laseb printida postri formaadis fotosid või pilte kärpida, et nende kompositsiooni parandada.

3x optiline suum
3x optiline suum annab sulle vabaduse võtete kadreerimisel. Canoni optiline pildistabilisaator tagab teravad pildid kogu fookuskauguste vahemikus.

Võtte tuvastamise tehnoloogia
Nutikas automaatrežiim kasutab võtte tuvastamise tehnoloogiat, et määrata subjekti heledus, kontrst ja üldine värvsus. Kaamera otsib seejärel 18 erineva režiimi hulgast sobivaima ning hetk jäädvustatakse sobivaima seadistusega.

DIGIC 4 kujutisetöötlusprotsessor
Canoni DIGIC 4 protsessor võimaldab eriti kiiret kujutisetöötlust, kaamera reageerimist, ületamatut pildikvaliteeti ning erksaid ja rikkaid värve. Canoni edasiarendatud müravähendus võimaldab ka kõrgete ISO tundlikkuste kasutamisel salvestada rikkalikke värvidega, detailseid fotosid.

Eriti ere vedelkristallekraan
Suur ja ere 2,5" vedelkristallekraan teeb kadreerimise, fotode vaatamise ning jagamise lihtsaks. 2 mm paksune Perspexist ekraanikate kaitseb ekraani kriimustuste ja sõrmejälgede eest.

Liikumise tuvastamise tehnoloogia
PowerShot D10 võitleb uduste piltidega kasutades liikumise tuvastamise tehnoloogiat. Auto ISO ja automaatrežiimi kasutamisel kasutatakse erinevaid tehnoloogiaid, et tuvastada kaamera ja subjekti liikumine. Seejärel valib kaamera ISO tundlikkuse, mis annab selle võtte puhul parima kvaliteediga pildi.

Näotuvastustehnoloogia
Erinevad näotuvastustehnoloogiad tuvastavad kaadris kuni 35 nägu ning seejärel kohandab kaamera fookuse, säri, välke ja valgetasakaalu sätted, et pilt oleks võimalikult ilus ning nahatoonid võimalikult naturaalsed. Pilgutamise tuvastamise tehnoloogia hoiab ära pettumused pildistamisel. Näotuvastusega iseavaja teeb grupifotode jäädvustamise lihtsaks, tehes foto alles siis, kui kaadris tuvastatakse lisainimene.

Aktiivse eluviisi harrastaja lisavarustus
Kaks valikulist rihma: õla- ja kaelarihm ning karabiinikinnitusega rihm võimaldavad sobitada kaamera vastama just sinu vajadustele. Lisaks saad kohandada kaamera välimust kasutades vahetatavaid esikorpuseid.

Lai valik võtterežiime
Laia valiku võtterežiimide hulgas on ka veealuse võtte, lume ja ranna erirežiimid, mis võimaldavad kiiret kaamera seadistamist.

VGA-lahutusega videod ning LP-režiim
Rikasta oma fotokogu VGA-lahutusega videoklippidega. Olemas on ka spetsiaalne LP-režiim, mis võimaldab salvestada sama mahuga mälukaardile kaks korda rohkem videot.