NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PowerShot D20 sinine

Sportlik, vee-, põrutus-, tolmu ja ka külmakindel korpus. HS-süsteem ja 5x optiline suum koos intelligentse pildistabilisaatoriga tagab kvaliteetsed pildid ja videod. Lisaks GPS, et kaardistada elamusi.

• 12.1 megapiksline HS-süsteem
• tolmu-, kuni 10m vee-, kuni -10 kraadine külma- ja kuni 1,5m põrutuskindlus
• 28mm objektiiv, 5x optiline suum, intelligentne pildistabilisaator
• GPS
• 7.5cm (3”) PureColor II LCD-ekraan
• FullHD (1080p) filmimisvõimalus
• nutikas automaatrežiim (32 stseeni)
• veealused funktsioonid

Vastupidav kaamera, 12.1 megapiksline HS-süsteem
PowerShot D20 on piisavalt vastupidav kaaslane aktiivse eluviisi harrastajale. Olenemata sellest, kas kaamera on kaasas mägedes ronimisel või meres snorgeldamisel, tagab HS-süsteem ideaalsed pildid. Täiustatud DIGIC 4 protsessor ja suure tundlikkusega 12,1-megapiksline CMOS sensor võimaldavad jäädvustada isegi hämaras tõetruud pildid välku või kolmjalga kasutamata.

Vee-, põrutus-, külma- ja tolmukindel
Kaamera on veekindel kuni 10 m sügavusel, kannatab kukkumise kuni 1,5 m kõrguselt[1], töötab ka -10°C juures perfektselt ning on täielikult tolmu eest kaitstud.

28mm lainurkobjektiiv, 5x optiline suum, intelligentne pildistabilisaator
Canoni 5x optilise suumiga 28mm lainurkobjektiiv teeb maastike ja kaugete subjektide kadreerimise lihtsaks. Digitaalse suumiga kombineerituna on võimalik kasutada kuni 20x suurendust. Intelligentne pildistabilisaator toob kaamera võimekuse täielikult esile. Nutikas pildistabilisaator valib seitsme optilise pildistabilisaatori režiimi hulgast just sinu stseeni jaoks sobiva. Nii ei teki liikumisest tingitud hägusust ning fotod ja videod tulevad teravad ja detailsed.

GPS[2]
GPS märgistamisega on igal jäädvustatud fotol andmed selle kohta, millal ja kus on pilt tehtud ning GPS päevikufunktsioon salvestab läbitud teekonna piltide tegemisel. Kaasasolevat tarkvara kasutades kuvatakse teekonna ja pildistamiskohtade info kaardile.

Lai 7,5 cm (3.0") PureColor II G LCD-ekraan
Võtete kadreerimine on imelihtne tänu suurele 7,5 cm (3.0”) kõrglahutusega PureColor II G LCD-ekraanile. Karastatud klaasist väliskiht tagab suurepärase tugevuse ja selguse, hea nähtavus nii päikesepaistes kui ka vee all. Puutekontrolliga ekraan võimaldab mugavat piltide sirvimist isegi kindaid kandes.

Full HD video
Kasutades video nuppu on võimalik koheselt jäädvustada videosid Full HD 1080p formaadis. Filmimisel saab kasutada kaamera optilist zoom'i ning intelligentne pildistabilisaator vähendab värinast ja liikumisest tekkivat udusust. HDMI-liides võimaldab kvaliteetset videoesitust HD-telerist.

Nutikas automaatrežiim
Smart Auto režiimiga saate ideaalse pildi kõigest ühe nupuvajutusega. Kaamera valib automaatselt 32-st pildistamisrežiimist või 21-st video režiimist optimaalseima.

Spetsiaalsed videorežiimid
Spetsiaalsed videorežiimid Movie Digest ja Super Slow Motion Movie pakuvad rohkem võimalusi seikluste talletamiseks.

Veealused võtterežiimid
Jäädvusta suurepäraseid veealuseid kaadreid. Kasuta veealust makrorežiimi, saamaks teravaid lähivõtteid ja Quick AF-i kiireks automaatseks fookusseerimiseks. Custom ja White Balance režiimi abil on võimalik kiiresti kohaldada värvitoone erinevatele veealustele keskkondadele.

Lisavarustuses veekindel (40m) korpus
Varusta ennast uute seikluste jaoks lisavarustusena saadava veekindla korpusega (kuni 40 m) või tarvikutekomplektiga [3](sisaldab õlarihma, karabiinkinnitusega rihma, pehmet neopreenist pauna, silikoonümbrist ja ujukit).

[1] Löögikindluse testimise meetodid on sellele tootele unikaalsed ning need ei garanteeri kaitset toote kahjustamise või talitushäirete vastu.
[2] GPS funktsiooni kasutus võib olla kindlates riikides ja regioonides piiratud. GPS funktsiooni kasutus peab kokku langema riigi ja ala seaduste ning regulatsioonidega, kaasa arvatud igasugused regulatsioonid elektroonika kasutamise kohta.
[3] Lisavarustusena ostetud rihmad ei ole ette nähtud veealuseks kasutamiseks.