NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PowerShot D30 sinine

PowerShot D30 on GPS-iga vee-, põrutus-, tolmu- ja külmakindel kompaktkaamera, mis on võimeline kuni 25 m sügavuses vee all pildistama, pakkudes suurepärast pildikvaliteeti ja loomulikke värve ka vähese valgusega oludes. Kaameral on kuni 2 meetri kõrguselt kukkumise põrutuskindlus ning külmumiskindlus kuni temperatuurini –10 °C.

• Vee-, põrutus-, tolmu- ja külmakindlus
• Veekindel sügavuseni kuni 25 m
• 12,1 MP HS-süsteem
• Veealused funktsioonid
• 28 mm, 5-kordne optiline suum
• Intelligentne pildistabilisaator
• GPS
• 7,5 cm (3,0-tolline) päikesevalgusrežiimiga LCD
• Täis-HD-videod
• Nutikas automaatrežiim (32 stseeni)
• Movie Digest, üliaegluubis video


Vastupidav kaamera
PowerShot D30 on kompaktne ja tugev digitaalkaamera, mis pakub juhtivat veekindlat jõudlust, võimaldades pildistada kuni 25 m sügavusel vee all. Karmides tingimustes toimima loodud PowerShot D30 on põrutuskindel kuni 2 m kõrguselt kukkudes, külmumiskindel temperatuuril kuni -10 °C ning täielikult tolmu eest kaitstud – seega on see sobilik enamiku välitegevuste jaoks, alates lumelauasõidust kuni sukeldumiseni. Samuti on see „lapsekindel”, taludes perepuhkusel laste kätte sattudes ka rohmakamat käsitsemist.

Kvaliteetsed võtted
Kombinatsioon ülitundlikust 12,1-megapikslisest CMOS-sensorist ja DIGIC 4 protsessorist võimaldab jäädvustada kvaliteetseid võtteid igasuguses valguses. HS-süsteem tuleb hästi toime nõrgas valguses, mis on tüüpiline veealusele keskkonnale, ning veealune režiim ja valge tasakaalu kohandamine võimaldavad kiiresti loomulike värvide sügavust reguleerida, et jäädvustada tõeline veealune atmosfäär. Veealuse makrovõtete režiim sobib mereelust selgete lähivõtete tegemiseks.

28 mm 5-kordne optiline suum ja nutikas pildistabilisaator
5-kordne suumobjektiiv võimaldab kaugemalasuvatele objektidele lähemale minna, kaotamata samas teravust ja detaile. 28 mm lainurkobjektiiv sobib grupipiltide ja maastike jäädvustamiseks. Nutikas pildistabilisaator, mis valib vastavalt tingimustele 7 režiimi hulgast sobivaima, hoiab fotod ja videod teravate ja detailsetena isegi liikumise pealt jäädvustamisel.

7,5 cm (3,0") PureColor II vedelkristallekraan päikesevalguse režiimiga Sunlight
Suurel 460 000 punktiga vedelkristallekraanil on väga hea nähtavust nii ereda päikese käes kui ka vee all. Väga heledates tingimustes aktiveerib päikesevalguse režiim Sunlight Mode tugevama LED-tagantvalgustuse maksimaalseks heleduseks. Koputusjuhtimisega aktiivekraan võimaldab vaadata pildimaterjali mugavalt isegi kinnastatud kätega.

Täis-HD-videod
Eraldi videonupu abil saab lihtsalt ühe nupuvajutusega optilise suumiga kvaliteetseid Täis-HD-videoid (1080p) filmida, mille vältel nutikas pildistabilisaator kadreeritava stabiilsena hoiab. HDMI-liides võimaldab fotosid ja videoesitusi HD-telerist vaadata.

GPS
GPS sildistab fotode ja videote jäädvustamispaigad ning päevikufunktsioon jälgib samal ajal teekonna kulgu. Tarkvara Map Utility võimaldab määrata jäädvustamispaigad ja jagada neid sõpradega.

Nutikas automaatrežiim
Nutikas automaatrežiim Smart Auto tuvastab stseeni ja valib sellele 32 parameetri seast (videorežiimis 21 parameetri seast) ideaalsed sätted, et kvaliteetsete fotode ja videote tegemine kulgeks vaevata.

Spetsiaalsed videorežiimid
Movie Digest salvestab iga foto eel 4-sekundilise videoklipi ja koostab päeva klippidest HD-video. Üliaegluubis video režiim aeglustab kiiret liikumist.