NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PowerShot E1 sinine

10,0 megapiksline PowerShot E1 kombineerib pildistamise rõõmu unikaalse kujundusega. Uued tehnoloogiad ning lihtsalt kasutatav menüü teevad pildistamise lõbusaks.

• 10,0 megapikslit
• 4x optiline suum ning optiline pildistabilisaator
• Unikaalne, stiilne disain kolme värvilahendusega
• 17 võtterežiimi
• Näotuvastustehnoloogia
• Automaatne punasilmavähendus
• Liikumise tuvastamise tehnoloogia
• DIGIC III ja iSAPS
• 2,5" LCD-ekraan ja optiline pildiotsija
• VGA-lahutusvõimega videoklipid ja LP-režiim

10 megapikslit
10 megapiksline sensor salvestab kõik detailselt ning erksate värvidega - seega saate vabalt igat pilti kärpida, suurendada ja selle suurust muuta või fotosid suureformaadiliselt välja trükkida.

4x optiline suum ja optiline pildistabilisaator
Valgusjõuline 4x suumobjektiiv on piisavalt paindlik, et jäädvustada ka kaugel asuvaid objekte pildikvaliteedis ohverdamata. Optiline pildistabilisaator (IS) töötab vastu kaamera värisemisele ning võimaldab teha teravaid fotosid ka keerulisemates valgustingimustes.

Unikaalne disain
Kaamera retrolik disain eristub kõigist teistest kaameratest. PowerShot E1 on saadaval kolmes erinevas värvitoonis. Kompaktse kerega kaamera mahub vabalt taskusse või käekotti.

Võtterežiimid ja "Minu värvid" eriefektid
17 võtterežiimi alates käsirežiimist kuni täisautomaatrežiimini, mis võimaldab ülilihtsat kaamera käsitsemist. Lisaks on kaameral ka ISO3200 jm erirežiimid loojangu, portreede jm pildistamiseks. "Minu värvid" võimaldab rakendada fotodele pildistamisel eriefekte, et nad oleksid nt seepiatoonides või must-valged.

Näotuvastustehnoloogia
Näotuvastustehnoloogia tagab suurepärased fotod inimestest seadistades automaatselt fookuse, särituse, välgu ja valge tasakaalu subjekti näo järgi. Näo valimise ja jälitamise funktsioon võimaldab valida ning jälitada põhisubjekti, et võtteparameetrid oleks alati just märgistatud inimese järgi valitud.

Punasilmavähendus
Punasilmavähendus eemaldab kiiresti ja lihtsalt välgust põhjustatud punase helke inimese silmades. Punasilmavähenduse saab lülitada automaatrežiimile või kasutada seda taasesitusrežiimis, tehes nii lihtsaks naturaalsete silmade jäädvustamise ka välguga pildistamisel.


Ei udustele piltidele
PowerShot E1 suudab salvestada suurepäraseid ning teravaid fotosid kogu fookuskauguste vahemikus. Kõrge automaatse ISO režiimis aktiveeritav liikumise tuvastamise tehnoloogia kasutab näotuvastustehnoloogiat, pildistabilisaatorit ning võtteandmeid, et tuvastada subjekti liikumine ning kaamera värisemin. Seejärel optimeeritakse kõiki kaamera parameetreid (ka ISO tundlikkust), et jäädvustada foto nii selgelt kui võimalik ja maksimaalse pildikvaliteediga.

DIGIC III ja iSAPS
Canoni DIGIC III protsessor võimaldab kaameral kiiresti reageerida, salvestada fotosid suurepärase kvaliteediga ning vähendada müra teravamateks ja selgemateks piltideks. iSAPS tehnoloogia kasutab võtteandmeid, et optimeerida kaamera sätted enne iga võtet.

2,5" LCD-ekraan
Ere 2,5" vedelkristallekraan on ideaalne fotode näitamiseks sõpradele ja pereliikmetele. Ekraani öörežiim teeb kuva paremini nähtavaks väheses valguses ning ekraanile kuvatav joonestik aitab kompositsiooniga. Optiline pildiotsija võimaldab ekraani pildistamisel mitte kasutada ning akusid säästa ja rohkem pilte salvestada.

Videovõimalused
Videovõimaluste hulgas on LP-režiim pikendatud salvestusaja jaoks (kasutab poole vähem mälukaardi ruumi) VGA-lahutusvõimega klippide salvestamiseks kaadrisagedusega 30 kaadrit/sekundis.