NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PowerShot G11

Kaamera, mis loodud fotograafile, kes soovib kompaktsust ning suurepärast pildikvaliteeti. PowerShot G11 on varustatud eriti suure tundlikkusega 10-megapikslise sensoriga, kvaliteetse lainurkobjektiiviga ning 2,8-tollise pöörata LCD-ekraaniga.

• Suure tundlikkusega 10-megapiksline CCD-sensor
• 5x suumi ja optilise pildistabilisaatoriga lainurkobjektiiv (28-140 mm ekvivalent)
• 2,8" pööratav LCD-ekraan
• Uus kahekordne müravähendussüsteem tänu DIGIC4 protsessorile
• Täielik käsirežiim ja RAW vorming
• Nutikas automaatrežiim ja servoteravustamine/-säritamine
• Näotuvastus
• i-Contrast funktsioon
• HDMI-väljund
• Ühildub Canoni Speedlite seeria välklampidega

Suure tundlikkusega 10-megapiksline sensor
Suure tundlikkusega CCD-sensor võimaldab suurepärast pildikvaliteeti ka keerulistes valgustingimustes. Iga suurtel ISO tundlikkustel salvestatud foto on madala mürataseme ning laia dünaamilise ulatusega.

Lainurkobjektiiv
5x optilise suumiga lainurkobjektiiv võimaldab paindlikku kadreerimist ning objektiivi spetsiaalne SR vääristus tagab üliterava pildi olenemata fookuskaugusest. Optiline pildistabilisaator kompenseerib kaamera värisemise ning võimaldab saada selge pildi ka pikemate säriaegadega. Eriti kasulik on pildistabilisaator hämaras pildistamisel.

2,8" pööratav LCD-ekraan
2,8" PureColor II pööratav LCD-ekraan (461 000 punktine lahutusvõime) laseb sul kadreerida ning pildistada igast asendist. Ekraani öörežiim ning ereda valgustuse režiim võimaldavad kaamerat kasutada kõigis valgustingimustes. Kaameral on ka optiline pildiotsija, et pildistamist veelgi paindlikkumaks muuta.

Kahekordne müravähendus tänu DIGIC4 kujutisetöötlusprotsessorile
Suure tundlikkusega pildisensoriga teeb koostööd Canoni uusim DIGIC4 kujutisetöötlusprotsessor, mis võimaldab veelgi efektiivsemat müravähendust kogu ISO tundlikkuste vahemikus. Täislahutusega fotosid saab salvestada kuni ISO3200 tundlikkusega ning 2,5-megapikslises režiimis on võimalik kasutada ka ISO12800 tundlikkust.

Täielik kontroll kaamera üle
PowerShot G11 sisaldab täismanuaalset režiimi, mis annab teile kontrolli võtmeparameetrite üle. RAW vormingus salvestamine võimaldab paindlikku järeltöötlust ning Canoni Digital Photo Professional tarkvara võimaldab Canoni peegelkaamerate kasutajatel PowerShot G11 mugavalt oma olemasolevasse töövoogu kaasata.

Nutikas automaatrežiim ja erinevad võtterežiimid
Nutikas automaatrežiim analüüsib subjekti heledust, kontrast, kaugust, värvust ja liikumist. Intelligentne võtteolude tuvastamise tehnoloogia valib seejärel 22 võttetüübi seast sobiva ning rakendab selle optimaalseteks tulemusteks. 27 spetsiaalse võtterežiimi hulgas on ka kiirvõtte režiim ja VGA-videorežiim.

Intelligentsed tehnoloogiad
Perfektsete portreede tarbeks on Canoni näotuvastustehnoloogial ka näotuvastusega iseavaja ja näo valimise ja jälitamise funktsioon. Lisaks on kaameral ka liikumise tuvastamise tehnoloogia ja servoteravustamine/-säritamine, et tagada õige fookus ja säri ka liikuvate objektide puhul.

i-Contrast ja kiire ISO tundlikkuse valik
i-Contrasti automaatne säri kompensatsiooni dünaamilise ulatuse korrigeerimine analüüsib võtte tumedamaid alasid ja tõstab nende heledust. Tulemusena saad isegi halbadel valgustingimustel teha erksaid ja selgeid pilte, säilitades kontrastsuse ja detailid.

HDMI-väljund
HDMI-väljund võimaldab teil kuvada oma fotosid suvalisel HDMI-sisendiga TV-l või monitoril.

Lai valik lisavarustust
Lisaks Canon Speedlite-toele saab PowerShot G11 kaameraga kasutada ka telekonverterit. Veekindel korpus võimaldab teha fotosid kuni 40 meetri sügavusel vee all. PowerShot G11 ühildub ka RS-60E3 kaugpäästikuga.