NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PowerShot G12

Professionaalne kompaktkaamera fotohuvilistele, kes on astumas sammu lähemale peegelkaameratele. G12 salvestab kõrglahutusega HD-videot ning selle suure tundlikkusega 10-megapiksline CCD-sensor ning erinevate kuvasuhetega režiimid aitavad teil jäädvustada suurepärase kvaliteediga pildi ideaalses kompositsioonis.

• HS-süsteem
• Suure tundlikkusega 10-megapiksline CCD-sensor
• 5x suumi ja optilise pildistabilisaatoriga lainurkobjektiiv (28-140 mm ekvivalent)
• 2,8" pööratav LCD-ekraan
• Täielik käsirežiim ja RAW vorming
• Nutikas automaatrežiim
• HD-videote salvestamine ja HDMI-väljund
• Erinevate kuvasuhetega pildistamine
• Ühildub Canoni Speedlite seeria välklampidega

Suure tundlikkusega 10-megapiksline sensor
Suure tundlikkusega CCD-sensor võimaldab suurepärast pildikvaliteeti ka keerulistes valgustingimustes. Iga suurtel ISO tundlikkustel salvestatud foto on madala mürataseme ning laia dünaamilise ulatusega.

Lainurkobjektiiv
5x optilise suumiga lainurkobjektiiv võimaldab paindlikku kadreerimist ning objektiivi spetsiaalne SR vääristus tagab üliterava pildi olenemata fookuskaugusest. Optiline pildistabilisaator kompenseerib kaamera värisemise ning võimaldab saada selge pildi ka pikemate säriaegadega. Eriti kasulik on pildistabilisaator hämaras pildistamisel.

2,8" pööratav LCD-ekraan
2,8" PureColor II pööratav LCD-ekraan (461 000 punktine lahutusvõime) laseb sul kadreerida ning pildistada igast asendist. Ekraani öörežiim ning ereda valgustuse režiim võimaldavad kaamerat kasutada kõigis valgustingimustes. Kaameral on ka optiline pildiotsija, et pildistamist veelgi paindlikkumaks muuta.

Täielik kontroll kaamera üle
PowerShot G12 sisaldab täismanuaalset režiimi, mis annab teile kontrolli võtmeparameetrite üle. RAW vormingus salvestamine võimaldab paindlikku järeltöötlust ning Canoni Digital Photo Professional tarkvara võimaldab Canoni peegelkaamerate kasutajatel PowerShot G12 mugavalt oma olemasolevasse töövoogu kaasata.

HD-videod ja HDMI-liides
Lisaks kõrgekvaliteetsetele fotodele, salvestab PowerShot G12 kõrglahutuse ja stereoheliga 720p HD-videot. Salvestisi saab taasesitada läbi HDMI-liidese ilma kaduta kvaliteedis.

Nutikas automaatrežiim ja erinevad võtterežiimid
Nutikas automaatrežiim analüüsib subjekti heledust, kontrast, kaugust, värvust ja liikumist. Intelligentne võtteolude tuvastamise tehnoloogia valib seejärel 28 võttetüübi seast sobiva ning rakendab selle optimaalseteks tulemusteks. Nutikas välgu säritus kontrollib automaatselt välgu võimsust ja kasutust.

Mitme kuvasuhtega pildistamine
Kaameraga saab pildistada erinevate kuvasuhetega nagu näiteks 3:2, 1:1, 16:9 ja 4:5, seetõttu saab soovitud kompositsiooni luua pildistamisel ilma järeltöötluseta.

Lai valik lisavarustust
Lisaks Canon Speedlite-toele saab PowerShot G12 kaameraga kasutada ka telekonverterit. Veekindel korpus võimaldab teha fotosid kuni 40 meetri sügavusel vee all. PowerShot G12 ühildub ka RS-60E3 kaugpäästikuga.