NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PowerShot G16, kingituseks mälukaart

Juhtimise ja jõudluse täiustamiseks kuuluvad ülikiire PowerShot G16 funktsioonide hulka kiire automaatteravustamine, pildistamine 9,3 kaadrit/s, valgusjõuline f/1,8-2,8 ava, 5-kordse suumiga objektiiv, HS-süsteemiga pildisensor, DIGIC 6 protsessor ja täis-HD video kiirusel 60 kaadrit/s.
Kaamera ostuga saab kingituseks mälukaardi 8GB SDHC Ultra PLUS 40MB/s 267X Class10/UH.

Valgusjõulise f/1,8–2,8 ava ja 5-kordse suumiga 28-140mm objektiiv
Valgusjõulise f/1,8-2,8 avaga Canoni objektiiv, mis säilitab maksimaalse suurusega ava isegi täissuumi korral, võimaldab pildistada isegi väga nõrgas valguses ja kiirema säriajaga. Paindlik 5-kordse optilise suumiga 28-140mm objektiiv ja 10-kordne ZoomPlus.

Canon g16 highlight footage from Garrett Moss on Vimeo.


HS-süsteem
HS-süsteem paistab silma just nõrgas valguses, jäädvustades tegeliku atmosfääri ilma välku või statiivi kasutamata. Täiustatud protsessor DIGIC 6 ja suure tundlikkusega 12,1-megapiksline CMOS-sensor (1/1,7 tüüpi) tagavad suurepärase pildikvaliteedi igas olukorras kuni ISO-ni 12 800.

Intelligentne pildistabilisaator; täiustatud dünaamiline pildistabilisaator
Intelligentne pildistabilisaator vähendab kaameravärina mõju, et tagada fotode ja videote teravus ning detailsus isegi maksimaalse suumiga või nõrga valgusega oludes. Täiustatud dünaamiline pildistabilisaator kompenseerib eriti sujuva video saamiseks kasutaja liigutused 5 telje ulatuses.

Eriti kiire pildistamine: 9,3 kaadrit/s
Jäädvustage täislahutusega silmapilke kiire reageerimisega, mis hõlmab stabiilsete sarivõtete tegemist kiirusel 9,3 kaadrit/s ja iseteravustamist kiirusel 0,1 s.

7,5 cm (3,0-tolline) vedelkristallekraan, optiline pildiotsija
Suur PureColor II G vedelkristallekraan (922 000 punkti). Optiline pildiotsija võimaldab pildistada tradistiooniliselt, kuid täiustatud stabiilsusega.

Professionaalne kontroll
Eesmine valikuketas võimaldab pildistamise ajal teha olulisi määranguid. Pildistage mitme eri kuvasuhtega, täismanuaalse juhtimisega ja RAW-vormingus, et saavutada maksimaalne kontroll kompositsiooni ning komplektis oleva DPP-tarkvara abil järeltöötluse üle. Täiustatud ergonoomika ja kohandatavate funktsioonide menüü võimaldab teil kaamerat vastavalt oma pildistamisstiilile reguleerida.

Täis-HD video, 60 kaadrit/s
Salvestage optilise suumiga professionaalseid ja sujuvaid, stereoheliga ja MP4-vormingus täis-HD-videoid kiirusel 60 kaadrit/s, kasutades täiustatud funktsioone, nagu üksikasjalik videotöötlus (60p), fookuse valik, kaamerasisene video transkodeerimine ja tuule lõikefilter.

WiFi ja mobiili kaudu GPS
WiFi võimaldab teil hõlpsasti koduse traadita võrgu, ühilduvate printerite ja arvutite ning nutiseadmetega ühenduse luua, et pilte veebis jagada ning lisada piltidele võttekoha GPS- koordinadid. Piltide sünkroonimine tagab mugava varundamise arvutis ja veebis teenuse CANON iMAGE GATEWAY või Flickr kaudu.

Täherežiim, käestvõte HDR-režiimis, tausta defokuseerimine
Pildistage imelist öist tähistaevast, tähtede liikumist ja jäädvustage tähe langemine aegvõttena, kasutades selleks täherežiimi. Kasutage HDR-režiimi eriti kontrastsete stseenide jäädvustamiseks ilma statiivita või tausta defokuseerimist, et saavutada kaunis, peegelkaamera stiilis taustahägu.

Valikulised tarvikud
Tarvikute hulka kuulub 58 mm objektiivifiltri adapter, Canoni Speedlite'i välgud ja 40m veekindel ümbris.