NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PowerShot G1X Mark III

PowerShot G1 X Mark III on suure sensoriga ja valgusjõulise f/2,8-5,6 kiire suumobjektiiviga kompaktse korpusega kaamera, millel on digipeegelkaamerale sarnane mitmekülgsus ning tulemused.


• Digipeegelkaameratega sarnase kvaliteediga pildid (3 : 2) ja täis-HD-videod
• Kiire pilditöötlus ja tundlik kasutamine DIGIC 7 protsessoriga
• Nutikas pildistabilisaator kaitseb kaamera värisemise eest
• Täpne 49-punktiline AiAF Täpne manuaalne teravustamine manuaalse teravustamise abi kasutades
• Kaks kohandatavat juhtrõngast ja intuitiivne puuteekraan
• WiFi ja piltide sünkroonimine piltide jagamiseks ja varundamiseks
• Kaugjuhtimisega pildistamine kasutades nutitelefoni või tahvelarvutit
• Valikuline elektrooniline pildiotsija
• 14-bitine RAW ja DPP-tarkvara ühenduvad igasse töövoogu
• HDR-režiimis jäädvustamine ilma statiivi kasutamata
• ND-filter

Digipeegelkaamera tasemel kvaliteet kompaktkaameraga
Kaameral PowerShot G1 X Mark III on suur sensor, mille pind on sarnane APS-C-formaadis sensoriga. See kasutab 24,2-megapikslist eraldusvõimet (3 : 2) ja Canoni CMOS-tehnoloogiat, et saavutada digipeegelkaameratega sarnane pildikvaliteet.

Suurepärane jõudlus nõrgas valguses
Kaamera PowerShot G1 X Mark III sensor ja DIGIC 7 protsessor tagavad suure jõudluse. HS-süsteem koos valgusjõulise f/2,8-5,6 objektiiviga võimaldab ka hämaras valguses saavutada selged ja tõetruude värvidega tulemused. Nutikas pildistabilisaator valib automaatselt 8 variandi seast optimaalse pildistabiliseerimisrežiimi, et vähendada kaameravärina mõju ja hägusust.

Hetke jäädvustamine
DIGIC 7 protsessor tagab kiire ja tundliku kasutamise. Suure tihedusega 49-punktine AiAF lukustub subjektidele kiiresti ja täpselt ning käsitsi teravustamist saab käsitsi reguleerida, kasutades ühte kaamera kahest juhtrõngast, mis asuvad objektiivikatte ümber. Manuaalne teravustamise abi suurendab veelgi täpsust, märgistades fookuses olevad alad.

Juhtmevaba kaugjuhtimisega pildistamine ja piltide sünkroonimine
WiFi-ühenduse loomise võimalus PowerShot G1 X Mark III ja ühilduva nutiseadme vahel, kasutades kaamera spetsiaalset mobiilseadmega ühendamise nuppu või NFC-d. Kui ühendus on loodud, võimaldab rakendus Canon CameraWindow PowerShot G1 X Mark III kaamerat juhtmevabalt kuni 5 m kauguselt juhtida. Mobiilseadmega ühendamise nupu võib määrata ka pilte sünkroonima, et pilte ja videoid varundada registreeritud koduarvutisse, Flickr™-isse ja Google Drive™-i CANON iMAGE GATEWAY kaudu.
14-bitised RAW-failid ja Canoni DPP tarkvara maksimeerivad järeltöötluse ajal kvaliteeti ning ühenduvad ideaalselt teie olemasolevatesse töötlus- või printimistöövoogudesse.

Loomingulised pildistamisrežiimid ja kohandatav menüü
Käeshoitava HDR-i ja tausta hägustamise režiimid jäädvustavad kiiresti mitu pilti järjest ning ühendavad need professionaalse välimusega tulemuste saavutamiseks. Täherežiimiga on astrofotograafia jäädvustamine lihtne. Sagedasti kasutatavad funktsioone saab lisada kohandatud menüüsse, et need oleks vajaduse korral lihtsasti leitavad. Kahte objektiivikatte ümber olevat kohandatavat juhtrõngast saab programmeerida erinevaid sätteid muutma.