NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PowerShot G1X + kott (MÜÜDUD ;)

Hea kompaktkaamera tõsisemaks pildistamiseks ja väikeseks filmitegemiseks. See kompaktkaamera on olnud Overallis demo kasutuses, aparaat on heas korras ja komplekti kuulub ka DCC-1800 vutlar. Juhul kui ostate kaameraga koos ka veekindla korpuse WP-DC-44 (199€), saate kauba peale retrostiilis nahast koti (SC-DC-75, väärtusega 119€). Kaamerale kehtib aastane garantii ja tutvumiseks külastage Tallinna Overalli.

• DIGIC 5 protsessor, HS-süsteem
• Suure tundlikkusega 14,3-megapiksline CMOS-sensor
• 4x suumi ja optilise pildistabilisaatoriga lainurkobjektiiv (28-112 mm ekvivalent)
• 3,0" pööratav LCD-ekraan
• Täielik käsirežiim ja RAW vorming
• Nutikas automaatrežiim
• HDR-režiim ja ND-filter
• Täis-HD videote salvestamine ja HDMI-väljund
• Erinevate kuvasuhetega pildistamine
• Ühildub Canoni Speedlite seeria välklampidega

Canoni suur 14,3 MP CMOS sensor, DIGIC 5 ja HS-süsteem
Suur 18,7 x 14,0 mm (4:3) CMOS sensor sarnaneb kõrguse poolest Canoni digipeegelkaamera APS-C sensoriga. Koos DIGIC 5 pildiprotsessoriga pakub see digipeegelkaamerale sarnast pildikvaliteeti ISO-arvuga kuni 12 800 ja seda isegi väga nõrga valguse korral. Suur sensor võimaldab fotograafidel ka teravussügavust tavalisest vabamalt reguleerida.

Kompaktne ja täpne 4x suumobjektiiv; nutikas pildistabilisaator
Kompaktne 28 mm 4x optilise suumiga lainurkobjektiiv kasutab teravate ja suure eraldusvõimega piltide tegemisel Canoni täppistehnoloogiat ja kõrgetasemelist oskusteavet objektiivide osas. Nutika pildistabilisaatori süsteem valib automaatselt 7 variandi seast optimaalse pildistabiliseerimisrežiimi, et vähendada kaameravärina mõju ja hägusust.

7,5 cm (3,0-tolline) muudetava kaldenurgaga vedelkristallekraan, optiline pildiotsija
920 000 punktiga PureColor II VA vedelkristallekraan annab pildistamisobjektist selge ja detailse vaate ning võimaldab seda mitmetest eri asenditest mugavalt pildistada. Metallist korpus ja roostevabast terasest raam koos optilise pildiotsijaga annavad fotograafidele pildistamisel kindlustunde ja loomingulise vabaduse.

Professionaalne kontroll täismanuaalse juhtimise ning RAW-vorminguga
Saate kaamerat juhtida spetsiaalse särikompensatsiooni ketta või eesmise ja tagumise juhtketta abil, mida saab kasutada selliste pildistamissätete reguleerimiseks nagu ava suurus, säriaeg ja valge tasakaal. Terve hulk manuaalrežiime ja 14-bitised RAW-failid võimaldavad järeltöötluse abil lõplikku kujutist reguleerida.

Täis-HD-videod ja HDMI-liides
Lisaks kõrgekvaliteetsetele fotodele, salvestab PowerShot G1X kõrglahutuse ja stereoheliga 1080p HD-videot kaadrisagedusega 24 kaadrit sekundis. Salvestisi saab taasesitada läbi HDMI-liidese ilma kaduta kvaliteedis.

Kiired kvaliteetsed sarivõtted
Sarivõtterežiimis võite salvestada hetki täislahutusega 6-kaadriliste seeriatena sagedusega 4,5 kaadrit sekundis.

Nutikas automaatrežiim, erinevad võtterežiimid ja mitme ala valge tasakaal
Nutikas automaatrežiimis Smart Auto valib optimaalsete tulemuste saavutamiseks automaatselt seadistuse 32 erineva stseeni seast. Mitme ala valge tasakaal (Multi-area White Balance) kompenseerib mitme valgusallika olemasolu samas stseenis, et tulemus oleks loomulik.

Mitme kuvasuhtega pildistamine
Kaameraga saab pildistada erinevate kuvasuhetega nagu näiteks 3:2, 1:1, 16:9 ja 4:5, seetõttu saab soovitud kompositsiooni luua pildistamisel ilma järeltöötluseta.

Kõrge dünaamilise ulatuse režiim ja ND-filter
Kõrge dünaamilise ulatuse režiim HDR teeb samast stseenist mitu erineva säriga võtet, ühendades need kaamerasiseselt nii, et nende varjulised ja heledad alad jäävad detailsed. Sisseehitatud 3-astmeline ND-filter võimaldab teil eredas valguses pikemat säriaega või suuremat ava kasutada.

Lai valik lisavarustust
Lisaks Canon Speedlite-toele saab PowerShot G1X kaameraga kasutada ka koos adapteriga 58mm filtrid. Veekindel korpus võimaldab teha fotosid kuni 40 meetri sügavusel vee all. PowerShot G1X ühildub ka RS-60E3 kaugpäästikuga.