NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PowerShot G3 X

Mudelis PowerShot G3 X on kombineeritud 25x suumobjektiiv ja 1,0-tüüpi sensori tippkvaliteediga pildindus ning sellega saate teha suurepärase kvaliteediga fotosid ja videoid. Lai valik eksperdifunktsioone ja juhtnuppe aitavad teie loomingulisuse valla päästa.

• Suur sensori jõudlus koos 25x supersuumobjektiiviga
• Jäädvustage igas keskkonnas nagu professionaal
• Kiire f/2.8-5.6 avaga objektiiv
• Kiire pilditöötlus ja tundlik kasutamine DIGIC 6 protsessoriga
• HS-süsteem ja maksimaalne ISO-valgustundlikkus 12 800
• Nutikas pildistabilisaator ja 5-teljeline täiustatud dünaamiline pildistabilisaator
• Täpne 31-punktiline AiAF Täpne manuaalne teravustamine manuaalse teravustamise abi kasutades
• Peen manuaalne objektiivi juhtrõngas
• WiFi ja piltide sünkroonimine piltide jagamiseks ja varundamiseks
• Kaugjuhtimisega pildistamine kasutades nutitelefoni või tahvelarvutit
• Ava, katiku ja ISO juhtimine videotes
• Eri kuvasuhetega RAW
• ND-filter
• Tolmu-ja veekindel


Suur sensori jõudlus koos 25x supersuumobjektiiviga
Nautige teravaid ja selgeid võtteid igas olukorras – isegi nõrgas valguses – tänu 1,0-tüüpi 20,2 megapikslisele CMOS-sensorile ja DIGIC 6 protsessorile.
Tänu 25x optilisele suumile ja 9 labaga avale on mudel PowerShot G3 X täiuslik laiuvate maastike, ilusa tagatausta häguga portreede ja suure vahemaa pealt erakordsete detailide jäädvustamiseks.


Lihtne loomine, ühendamine ja jagamine
Looge lõbusaid ja särtsakaid videoid režiimides Short Clip Movie (Lühiklipp) ja Story Highlights (Video esiletõstud), mida saab hõlpsasti juhtmevabalt oma sotsiaalvõrgustikes jagada.
Saate kiiresti pilte ja videoid nutitelefonidesse või tahvelarvutitesse edastada, kasutades Wi-Fi ühendust ja dünaamilist lähiväljasidet.

Enda grupipiltidele kaasamine ja metsiku looduse jäädvustamine on lihtne tänu täismanuaalsele kaamera kaugjuhtimisele nutitelefonist või tahvelarvutist.
Varundage oma olulisi uusi pilte juhtmevabalt ükskõik kust mis tahes pilveteenusesse, kasutades piltide sünkroonimise funktsiooni ning sünkroonige oma arvuti ja nutitelefon.


Täiustatud videofunktsioonid edasipüüdlikele filmitegijatele
Looge täis-HD videoid, kasutades täismanuaalset juhtimist ja erinevaid kaadrisagedusi (24p, 25p, 30p, 50p, 60p). Täiustatud 5-teljeline dünaamiline pildistabilisaator hoiab aga teie materjali stabiilsena isegi kõndimise või jooksmise ajal.
Mitmekülgsed heli salvestamise valikud võimaldavad välise mikrofoni ja kõrvaklappide kasutamist, et saaksite kvaliteetset stereoheli jäädvustada ja jälgida.
Saavutage täiuslik fookus MF teravustamisabi abil ja kasutage kuvasuhte markereid, et populaarsetes videovormingutes videoid jäädvustada. Jälgige oma loomingut, jäädvustades HDMI reaalajas väljundiga.


Eksperditasemel juhtnupud aitavad teil oma loomingulisust väljendada
Saavutage täielik kontroll, kasutades suurt kõrglahutusega (1620k punkti) kallutatavat puuteekraani, millel on Canoni EOS-kaameratega sarnane liides. Puutega automaatteravustamine võimaldab täpset teravustamist ja sujuvaid reguleeritud fookuskaugusega videoid.
Nautige laialdasi seadistamisvalikuid, näiteks kohandatavat kasutajasõbralikku objektiivi juhtrõngast, millega saate hõlpsasti kõike juhtida – ja teha ka väikeseid fookuse reguleerimisi.
Laiendage oma loomingulisi valikuid tänu RAW-failide toele, sisseehitatud ND-filtrile ja PIRNI särirežiimile, millega saate säri käsitsi juhtida.


Pildistage igas olukorras nagu professionaal
Jäädvustage hõlpsasti kiiresti liikuvat tegevust kiiret automaatteravustamist ja 5,0 kaadrit/s sarivõtet kasutades ning jätkake pildistamist nii vihma kui ka päikese käes tänu tolmu- ja pritsmekindlale korpusele.
Viige oma loomingulisus uuele tasemele tänu laialdasele lisatarvikute valikule, sh kõrglahutusega elektrooniline pildiotsija ja EOS-kaamerate Speedlite'i välklambid.