NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PowerShot G5 X must

Nautige eksperditasemel tulemusi, ülimat juhtimist ja suurepärast kasutusmugavust selle esmaklassilise Wi-Fi-ga kompaktkaameraga, millel on hele f/1.8-2.8 objektiiv ja 1,0-tüüpi sensor ning suur ja kvaliteetne pildiotsija, et kasutuskogemus oleks sarnane digipeegelkaamera kasutamisega.

• Suur 1,0-tüüpi 20,2-megapiksline CMOS-sensor
• Hele f/1.8–f/2.8 avaga ja 4,2-kordse suumiga objektiiv
• Kiire pilditöötlus ja tundlik kasutamine iSAPS-tehnoloogiaga DIGIC 6
• Suur ja tundlik 2360K punktiga keskel asuv elektrooniline pildiotsija
• Kiire käsitsi juhtimine
• Täpne ja kiire 31-punktiline AiAF automaatteravustamine
• WiFi ja NFC kiireks jagamiseks
• Kaugjuhtimisega pildistamine kasutades nutitelefoni või tahvelarvutit
• Ava, katiku ja ISO juhtimine videotes
• Väljatõmmatav 7,5 cm (3,0”) puuteekraan mis tahes nurga alt jäädvustamiseks
• MF teravustamisabi (MF Peaking) või puutega automaatteravustamine (Touch AF)

Esmaklassiline pildikvaliteet ja täiustatud kasutusmugavus
Saavutage mis tahes valguses teravad ja selged pildid tänu 1,0-tüüpi 20,2-megapikslisele CMOS-sensorile ja DIGIC 6 protsessorile. Esmaklassiline Canoni optika suurepäraselt heleda f/1.8-2.8 objektiivi ja 4,2x optilise suumiga. Nutikas optiline pildistabilisaator saavutab ilusad, teravad ja stabiilsed fotod ning videod – isegi käest jäädvustades või nõrgas valguses. Keskel asuv suur ja tundlik 2360K punktiga elektrooniline pildiotsija pakub suurt eraldusvõimet ja digipeegelkaameraga sarnast kasutamiskogemust.

Jagage oma ilusaid pilte maailmaga – vaid hetkega
Jagage hõlpsasti fotosid ja videoid, kasutades dünaamilist lähiväljasidet ja Wi-Fi ühendust, et kaamera vaid ühe puudutusega nutitelefoni või tahvelarvutiga ühendada. Varundage oma pilte piltide sünkroonimise funktsiooni kasutades Wi-Fi ühenduse kaudu automaatselt pilveteenustesse nagu Flickr, google Drive ja irista. Jäädvustage eemalt oma nutitelefonist täisloomingulise juhtimise ja puutega automaatteravustamisega (Touch AF), kasutades Canoni rakendust Camera Connect.

Mitmekülgne laadimine
Laadige oma kaamerat hõlpsasti standardse nutitelefoni USB-laadijaga või arvuti kaudu ise samal ajal töötades või internetis surfates.

Väljendage oma loomingulisust eksperditasemel kiiruse ja juhtimise abil
Jäädvustage erinevate nurkade alt ja nautige intuitiivset puutetundlikku kasutamist suure 3,0" (1040K punktiga) muudetava nurgaga ekraaniga. Jäädvustage enesekindlalt kiire ja täpse 0,12 s automaatteravustamise ja 31-punktilise automaatteravustamise raami ning ülikiire 5,9 kaadrit/s stabiilse sarivõtte abil. Nautige loomingulist juhtimist objektiivi juhtrõnga ning mitmete juhtketaste ja kohandamissuvandite abil.

Looge mõjuvaid videoid suurepärase täis-HD pildiga
Looge realistlikke täis-HD 60p videoid, juhtides käsitsirežiimis loominguliselt ava, katiku kiirust ja ISO-valgustundlikkust. Kadreerige ja teravustage täiuslikult MF teravustamisabiga (MF Peaking) või kasutage puutega automaatteravustamist (Touch AF), et luua filmikunstlikke reguleeritud fookuskaugusega efekte. Nautige peenemaid detaile ja sujuvamaid tooniüleminekuid tänu 35 Mbit/s bitikiirusele. Jätkake filmimist isegi jooksmise ajal tänu 5-teljelisele täiustatud pildistabilisaatorile, mis kompenseerib värisemist, et videomaterjal oleks erakordselt stabiilne.

Professionaalsed tööriistad, mis toetavad teie loomingulist stiili
Nautige suurepärast väljasügavuse juhtimist tänu laia avaga objektiivile ja suurele sensorile. Jäädvustage laia avaga, et saavutada heledates tingimustes kaunis taustahägu (bokeh-efekt) või jäädvustage suurepäraseid valgusradasid sisseehitatud automaatset ND-filtrit kasutades. Täiustatud täherežiimi (Star Mode) ja käeshoitavat HDR-režiimi (Handheld HDR) kasutades saavutate professionaalse stiiliga tulemused. 14-bitiste RAW-failide tugi suurendab veelgi teie loomingulisi võimalusi tarkvaraga Digital Photo Professional fotode töötlemise ajal.