NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PowerShot G5

Uue PowerShot G5 kaamera saladuseks ei ole ainult üks innovatiivne omadus. Selleks on intuitiivne viis, kuidas kõik tehnoloogia osad omavahel töötavad ja teevad ka kõige keerulisemad võtted lihtsaks. Lisaks kõigele eelnevale kindlustab kaamera 5 megapiksline CCD-sensor teravad pildid isegi A3-formaadis paberile printimisel.

PowerShot G5 kaamera objektiiv on klass omaette. Kaamera on varustatud ülikiire, kõrglahutusega 4x optilise zoomiga objektiiviga (f2.0 – 3.0), mille fookuskauguseks on 7,2 kuni 28,8mm (35mm filmi vaste 35 – 140 mm). Tänu sellele saad oma käsutusse suurema pildistamisulatuse ja suurema ava, millest on eriti palju kasu vähese valgustusega pildistamisel.

Kaameras on kasutatud ka Canoni uut suure jõudlusega DIGIC (DIGital Imaging Core) protsessorit värvikujutiste töötlemiseks, mis tagab kiire töö ja aku pika kestvuse. Kui kombineerid selle uue iSAPS (intelligentne kaadrianalüüs) tehnoloogiaga, mis kindlustab kiirema automaatteravustamise, täpsema automaatsäri ja täpse valge tasakaalu reguleerimise, siis võid olla kindel, et tulemuseks on tõetruud pildid.

PowerShot G5 kaameral on täiskomplekt programmeeritud määrangutega ja loomingulisi võtterežiime ning lisaks veel kaks kasutajarežiimi, kus saad salvestada oma lemmikmäärangud. Lisaks kõigele eelnevale on PowerShot G5 kaameral eraldi säriaja ja ava funktsioonid, mida on võimalik käsitsi reguleerida. Avatud katik, suletud ava, vähem valgust kauem – mida iganes sa ka ei sooviks – saad alati valida meelepärase määrangu. Samuti on kaameral FlexiZone automaatsäri ja –teravustamise funktsioonid ja säri kahvli kasutamise võimalus, mis tagavad alati õige säri ja teravad pildid.

Kaamera on käes ergonoomiline ja mugav, sellel on liigutatav vedelkristallekraan, uus funktsiooninupuga kombineeritud valikuketas teeb määrangute valimise lihtsaks.

Täiuslik lisavarustuse valik, alates konverterläätsedest kuni Speedlite EX seeria välklampideni, suurendab PowerShot G5 võimalusi veelgi. Kui soovid fotosid kohe kaamerast välja printida, siis saad ühendada kaamera Canoni otseprindi funktsiooniga tindiprintsprinteriga või kaardi-fotoprinteriga – arvutit ei ole vaja. Kaamera on varustatud ka täiusliku tarkvarakomplektiga, mis teeb kujutiste haldamise ja töötlemise lihtsaks ja kiireks; tarkvara ühildub nii PC- kui ka Mac-süsteemidega.